Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard лансира уникатен интерактивен тест објект за да им помогне на здравствените работници да ја креираат својата операциона сала

10 јули, 2023 година
< Назад на вести
На настанот за промоција одржан во неговиот модуларен производствен погон во Холандија, на Vanguard Healthcare Solutions им се придружија повеќе од 80 поканети гости од даватели на здравствени услуги и партнерски компании низ Европа кои ја уживаа првата можност да го посетат новиот центар.

Vanguard лансираше уникатен интерактивен тест објект за да им помогне на здравствените работници да создадат модуларни здравствени простори кои најдобро ги задоволуваат нивните специфични потреби. За кој се верува дека е единствен од ваков вид во Европа, Vanguard Конфигурабилниот операционен театар за тестирање нуди интерактивен начин за болничките тимови да експериментираат и да искусат како може да се конфигурираат клиничките модуларни згради пред конечниот дизајн, изградба и испорака. На специјалниот настан за лансирање што се одржа во неговиот холандски модуларен производствен погон, на Vanguard му се придружија повеќе од 80 поканети гости од даватели на здравствени услуги и партнерски компании низ Европа кои ја уживаа првата можност да го посетат новиот центар.

Посетителите ја обиколија фабриката, дознаа повеќе за различните фази на производство на модуларни здравствени згради и самите увидоа како тие се изградени до завршување на 80% пред да бидат испорачани на локацијата, минимизирајќи го времето на градење на нивната крајна дестинација. Тие, исто така, имаа можност да го посетат новиот центар за тестирање, да се запознаат со стручните инженерски, производствени, дизајнерски и клинички тимови на Vanguard, како и низа професионални партнери и да обиколат еден од мобилните театри за ламинарен тек на организацијата.

Како водечки снабдувач на клиничка инфраструктура, Vanguard обезбедува модуларни, мобилни и мешани решенија за здравствени услуги ширум светот. Сосема новата Конфигурабилна оперативна сала за тестирање им овозможува на тимовите да стекнат практично искуство во извонреден и целосно функционален пакет на операциони сала, изградени во модуларно.

Кристофер Блајт, комерцијален директор (Modular Builds), Vanguard, рече: „Бевме воодушевени што добредојдеме толку многу посетители на лансирањето на нашиот нов интерактивен тест објект. Повратните информации што ги добивме беа феноменални. Клиентите кои присуствуваа ни кажаа дека можноста да се уверат сами во процесот на тоа како се создаваат нашите модуларни згради и како внатрешноста може да се конфигурира за да ги задоволи нивните посебни потреби, е неверојатно корисно.

„Во центарот, членовите на здравствените тимови можат да проценат и испробаат различни распореди и опрема пред да се финализираат дизајнот и плановите. Ова е од огромна корист и го намалува потенцијалот за проблеми понатаму во патувањето.
„Центарот вклучува реалистична операциона сала која обезбедува автентичен простор каде тимовите можат да стекнат вистинско разбирање за конфигурациите, поставувањето на опремата и процедуралните работни текови кои можат да се создадат во модуларен здравствен простор. Центарот за тестирање, исто така, дозволува хируршките процедури да се симулираат и тестираат во контролирана средина за најдобро да се разбере влијанието на распоредот, локацијата на опремата и системите за вентилација врз резултатите и ефикасноста.
„Знаеме дека центарот ќе биде огромно богатство во помагањето на давателите на здравствени услуги да ги создадат најдобрите можни средини во кои ќе обезбедат одлична грижа за пациентите“.

За да организирате посета на Vanguard Конфигурабилниот оперативен театар за тестирање, ве молиме контакт нас.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница