Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard lëshon një strukturë unike testimi interaktive për të ndihmuar profesionistët e kujdesit shëndetësor të krijojnë sallën e tyre operative

10 Korrik, 2023
< Kthehu te lajmet
Në një ngjarje të lançimit të mbajtur në objektin e saj të prodhimit modular në Holandë, Vanguard Healthcare Solutions iu bashkuan më shumë se 80 të ftuar nga ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe kompani partnere në të gjithë Evropën, të cilët shijuan mundësinë e parë për të vizituar qendrën e re.

Vanguard ka nisur një strukturë unike testimi interaktive për të ndihmuar profesionistët e kujdesit shëndetësor të krijojnë hapësira modulare të kujdesit shëndetësor që plotësojnë më së miri nevojat e tyre specifike. Besohet se është i vetmi i këtij lloji në Evropë, Institucioni i Testimit të Teatrit Operativ të konfigurueshëm Vanguard ofron një mënyrë ndërvepruese për ekipet e spitaleve për të eksperimentuar dhe provuar se si mund të konfigurohen ndërtesat modulare klinike përpara projektimit, ndërtimit dhe dorëzimit përfundimtar. Në një ngjarje speciale të lançimit të mbajtur në objektin e tij të prodhimit modular në Holandë, Vanguard iu bashkuan më shumë se 80 të ftuar nga ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe kompanitë partnere në të gjithë Evropën, të cilët shijuan mundësinë e parë për të vizituar qendrën e re.

Vizitorët vizituan fabrikën, duke mësuar më shumë rreth fazave të ndryshme të prodhimit të ndërtesave modulare të kujdesit shëndetësor dhe duke parë vetë se si ato janë ndërtuar deri në përfundimin e 80% përpara se të dërgohen në kantier, duke minimizuar kohën e ndërtimit në destinacionin e tyre përfundimtar. Ata gjithashtu patën mundësinë të vizitojnë qendrën e re të testimit, të takojnë ekipet inxhinierike, prodhuese, projektuese dhe klinike të ekspertëve të Vanguard, si dhe një sërë partnerësh profesionistë, dhe të vizitojnë një nga teatrot e lëvizshme të rrjedhës laminare të organizatës.

Si ofruesi kryesor i infrastrukturës klinike, Vanguard ofron zgjidhje modulare, të lëvizshme dhe të përziera për ofruesit e kujdesit shëndetësor në të gjithë botën. Kompleti i ri i testimit të teatrit operativ të konfigurueshëm i lejon ekipet të fitojnë përvojë praktike në një paketë sallonesh operative zhytëse dhe plotësisht funksionale të ndërtuara me modulare.

Christopher Blythe, Drejtor Tregtar (Modular Builds), Vanguard, tha: “Ne ishim të kënaqur të mirëpresim kaq shumë vizitorë në lançimin e objektit tonë të ri interaktiv të testimit. Reagimet që kemi marrë kanë qenë fenomenale. Klientët që morën pjesë na kanë thënë se të qenit në gjendje të shohin vetë procesin se si krijohen ndërtesat tona modulare dhe si mund të konfigurohet brendësia për të përmbushur nevojat e tyre të veçanta, ka qenë jashtëzakonisht e dobishme.

“Brenda qendrës, anëtarët e ekipeve të kujdesit shëndetësor mund të vlerësojnë dhe provojnë paraqitje dhe pajisje të ndryshme përpara se të finalizohen dizajni dhe planet. Ky është një përfitim i madh dhe zvogëlon potencialin për çështje të mëtejshme gjatë udhëtimit.
“Qendra përfshin një sallë operative realiste e cila ofron një hapësirë autentike ku ekipet mund të fitojnë një kuptim të vërtetë të konfigurimeve, konfigurimeve të pajisjeve dhe rrjedhave procedurale të punës që mund të krijohen në një hapësirë modulare të kujdesit shëndetësor. Qendra e testimit gjithashtu lejon që procedurat kirurgjikale të simulohen dhe testohen në një mjedis të kontrolluar për të kuptuar më mirë ndikimin e paraqitjes, vendndodhjes së pajisjeve dhe sistemeve të ventilimit në rezultatet dhe efikasitetin.
"Ne e dimë se qendra do të jetë një pasuri e madhe për të ndihmuar ofruesit e kujdesit shëndetësor të krijojnë mjediset më të mira të mundshme në të cilat do të ofrojnë kujdes të shkëlqyer për pacientët."

Për të organizuar një vizitë në objektin e testimit të teatrit operativ të konfigurueshëm Vanguard, ju lutemi kontakt ne.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe