Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard Healthcare Solutions со задоволство го објавува купувањето на наменски производствен капацитет во Хал

5 декември, 2023 година
< Назад на вести
Vanguard е возбуден да го започне ова следно поглавје на раст и со нетрпение очекува да им посака добредојде на новите колеги во Хал во тимот.

Vanguard Healthcare Solutions („Vanguard“), водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, со задоволство го објавува купувањето на наменски изграден производствен објект од 100.000 квадратни метри во Хал и вработување на посветен тим од Module-AR Ограничени.

Според извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост, „Оваа инвестиција ни овозможува да го додадеме многу потребниот капацитет на нашите привремени и постојани модуларни капацитети за производство во вселената преку нејзината голема и добро воспоставена фабрика во Хал и искусен и висококвалификуван тим. Ова ќе несомнено ги надополнуваат и подобруваат услугите и производите што веќе ги нудиме за нашите клиенти“.

Додавањето на наменски изградениот објект дополнително ќе ја зајакне платформата Vanguard која веќе има постоечки локации во ОК и Холандија. Оваа иницијатива ќе обезбеди поголем простор за Vanguard успешно да ги задоволи потребите за инфраструктурни инвестиции во здравствениот сектор.

Vanguard е возбуден да го започне ова следно поглавје на раст.

Стивенс (М&А) и Евершедс (Правно) го советуваа и поддржаа Vanguard за оваа инвестиција.

За Vanguard:

Vanguard Healthcare Solutions е водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, обезбедувајќи висококвалитетни, технички напредни решенија со темпо преку партнерство со клиентите за подобрување на здравствените резултати. Vanguard е основан во 1999 година и моментално работи во ОК, Холандија, Шведска, Австралија и Франција.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница