Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

10 и 11 октомври 2023 година
< Назад на настаните
Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.

Vanguard Healthcare Solutions беа изложени во Healthcare Estates оваа година во Манчестер Централ и одлично се забавуваа демонстрирајќи им на посетителите како, специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетна, флексибилна, клиничка инфраструктура и услуги со темпо.

Vanguard, исто така, им ја прикажа на посетителите нашата најнова технологија за проширена реалност, овозможувајќи ни да фрлиме модуларен или мобилен објект на локација по ваш избор. Притоа, посетителите можеа од прва рака да видат како нашата клиничка инфраструктура ќе изгледа и ќе се вклопи на нивната локација, и овозможува понатамошни дискусии околу создавање мобилни, модуларни и мешани решенија за модалитет кои им помагаат на Trusts со притисоци како листа на чекање и реновирање на пример. . 

Кликнете на видеото подолу за да видите како ја користевме нашата најнова технологија за зголемена реалност, прикажана во Healthcare Estates, може да помогне да се визуелизира како нашите клинички капацитети можат да се вклопат во вашиот имот. 

За да дознаете повеќе за нашата најнова понуда на технологија за проширена реалност и како можеме да ви помогнеме, ве молиме контактирајте не на [email protected]

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница