Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

10 dhe 11 tetor 2023
< Kthehu te ngjarjet
Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.

Vanguard Healthcare Solutions u ekspozua në Healthcare Estates këtë vit në Manchester Central dhe kaloi një kohë të mirë duke u demonstruar vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në mënyrë unike në gjendje të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Vanguard u shfaq gjithashtu vizitorëve teknologjinë tonë më të fundit të realitetit të shtuar, duke na lejuar të lëshojmë një strukturë modulare ose të lëvizshme në një vendndodhje të zgjedhjes suaj. Duke vepruar kështu, vizitorët ishin në gjendje të shihnin nga dora e parë se si do të duket dhe përshtatet infrastruktura jonë klinike në faqen e tyre, dhe lejon diskutime të mëtejshme rreth krijimit të zgjidhjeve të modalitetit celular, modular dhe të përzier, duke ndihmuar Trustet me presione të tilla si një listë pritjeje dhe rinovim për shembull. . 

Klikoni videon më poshtë për të parë se si e kemi përdorur teknologjinë tonë më të fundit të realitetit të shtuar, të shfaqur në Healthcare Estates, mund të ndihmojë në vizualizimin se si objektet tona klinike mund të përshtaten në pasurinë tuaj. 

Për të mësuar më shumë rreth ofertës sonë më të fundit të teknologjisë së realitetit të shtuar dhe se si mund t'ju ndihmojmë, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe