Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard модуларно градење искуство

30 јуни 2023 година
< Назад на настаните
Присуствувајте на пуштањето во употреба на нашата Конфигурабилна оперативна станица за тестирање, одете по производните линии, ангажирајте се со дизајнери, инженери и лекари.

Q-bital Healthcare Solutions | Frieslandhaven 9 | 3433 PC Nieuwegein | Холандија
30 јуни 2023 година | 9-17 часот

(Vanguard Healthcare Solutions е познато како Q-bital Healthcare Solutions, надвор од Велика Британија)

Ги покануваме здравствените организации да ја посетат нашата фабрика и да стекнат целосно разбирање за тоа како можеме да изградиме, за неколку месеци, висококвалитетна, целосно усогласена, здравствена инфраструктура.


Пополнете го овој формулар за да го обезбедите вашето место


Прошетајте по производната линија

Ќе ја покажеме нашата посветеност на здравствениот сектор и како овој фокус на 100% не прави единствено способни да ги задоволиме потребите на здравствените организации. Ќе ги видите карактеристиките што им даваат јасни предности на нашите модули и ќе разговарате со занаетчиите чии техники на производство обезбедуваат највисок квалитет на градба.


Вклучете се со Vanguard дизајнери, инженери, лекари

Разговарајте со нашите дизајнери, инженери, лекари и тим кој се соочува со клиенти за тоа како тие гарантираат дека капацитетите што ги градиме се најдобрите места за лекување и одлични места за работа, како и усогласеност со сите прописи, опремени со најнова и најсоодветна медицинска опрема и испорачана со брзина и во рамките на буџетот.


Присуствувајте на промоцијата на нашиот нов тест за операциона сала

Нашата посветеност да ги обезбедиме најдобрите згради за здравствена заштита, задоволувајќи ги потребите на пациентите, лекарите, менаџерите на имот и сопствениците на буџетот е добро илустрирана со нашата инвестиција во нова установа за тестирање, која ќе биде отворена на 30 јуни.

Ова извонредно опкружување нуди единствена можност за здравствените работници да стекнат практично искуство во комплетно функционален пакет на операционен салон, полн со напредни системи за вентилација, приспособливи распореди и најсовремена опрема.


Истражете го и проценете го распоредот и опремата на вашата нова операциона сала, пред да се финализира дизајнот

Влезете во реалистична операциона сала, дизајнирана да обезбеди автентично искуство за разбирање на нијансите на различните конфигурации, поставките на опремата и процедуралните работни текови.

Симулирајте и тестирајте различни хируршки процедури во контролирана средина за да го разберете влијанието на распоредот, локацијата на опремата и системите за вентилација врз резултатите и ефикасноста.

  • Приспособливиот распоред на објектот ви овозможува да експериментирате со различни просторни конфигурации, овозможувајќи ви да го приспособите распоредот на операционата сала на вашите специфични барања или просторни ограничувања и да го откриете оптималното поставување за вашиот тим.
  • Испробајте ја локацијата и интеграцијата на основната опрема, вклучувајќи хируршки светилки, системи за медицински гас, машини за анестезија и повеќе, за да ја подобрите ефикасноста на работниот тек и грижата за пациентот.
  • Оценете ги перформансите на водечките системи за вентилација како што се TcAF, UCV и LAF во контекст на комплетно функционален пакет на операциони салони, за да се обезбеди најдобра можна средина за вашите пациенти и персонал.
  • Учествувајте во сеопфатни програми за обука кои ги покриваат сите аспекти на управувањето со комплетот за операционен театар, од работење и одржување на опремата до системи за вентилација и просторни конфигурации.
  • Поврзете се со колегите здравствени работници за да споделите искуства, увиди и најдобри практики во дизајнот и управувањето со саати за операциона сала.

Ве молиме пополнете го овој формулар и регистрирајте се за да присуствувате или да бидете постојано ажурирани

Скриени

Следни чекори: Синхронизирајте додаток за е-пошта

За да го извлечете максимумот од вашиот формулар, предлагаме да го синхронизирате овој формулар со додаток за е-пошта. За да дознаете повеќе за вашите опции за додатоци за е-пошта, посетете ја следнава страница (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Важно: избришете го овој совет пред да го објавите формуларот.
Име(Задолжително)

Е-пошта(Задолжително)

Приватност(Задолжително)

Ова поле е за целите на валидација и треба да се остави непроменето.

За време на производството на нашите модули, изградбата на здравствени установи и опремувањето на операционите сали и други здравствени простори, ние соработуваме со други експерти за да се осигураме дека установата е испорачана точно во согласност со барањата на давателот на здравствена заштита. Голем број наши партнери ќе бидат присутни на денот на искуството, за да зборуваат за опремата што ја обезбедуваат и како работиме заедно за да ја олесниме непречената испорака на совршената модуларна конструкција.

Тие вклучуваат:AvidicareМедицински лабораториски системДамвентМетафлексЕкофонПроцедент


Хестија


Таркет

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2024 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 8-ми и 9-ти октомври 2024 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на HEFMA Leadership Forum 2024

Излагаме на лидерскиот форум HEFMA 2024 во Меѓународниот центар, Телфорд на 9-ти и 10-ти мај 2024 година
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница