Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Përvoja e ndërtimit modular Vanguard

30 qershor 2023
< Kthehu te ngjarjet
Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të testimit të Teatrit Operativ të konfigurueshëm, ecni nëpër linjat e prodhimit, angazhohuni me projektues, inxhinierë dhe klinicistë.

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Q-bital | Frieslandhaven 9 | 3433 PC Nieuwegein | Holanda
30 qershor 2023 | 9 e mëngjesit - 5 pasdite

(Vanguard Healthcare Solutions njihet si Q-bital Healthcare Solutions, jashtë Britanisë së Madhe)

Ne po ftojmë organizatat e kujdesit shëndetësor të vizitojnë fabrikën tonë dhe të fitojnë një kuptim të plotë se si ne jemi në gjendje të ndërtojmë, brenda muajsh, infrastrukturë të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë, plotësisht në përputhje.


Plotësoni këtë formular për të siguruar vendin tuaj


Ecni në linjën e prodhimit

Ne do të tregojmë përkushtimin tonë ndaj sektorit të kujdesit shëndetësor dhe se si ky fokus 100% na bën në mënyrë unike të aftë për të përmbushur nevojat e organizatave të kujdesit shëndetësor. Do të shihni veçoritë që u japin moduleve tona avantazhe të qarta dhe do të flisni me mjeshtrit, teknikat e prodhimit të të cilëve sigurojnë cilësinë më të lartë të ndërtimit.


Angazhohuni me projektues, inxhinierë, mjekë Vanguard

Bisedoni me projektuesit, inxhinierët, klinikët dhe ekipin që përballet me klientët rreth mënyrës se si ata sigurojnë që objektet që ndërtojmë janë vendet më të mira për t'u trajtuar dhe vendet më të mira për të punuar, si dhe janë në përputhje me të gjitha rregulloret, të pajisura me pajisjet mjekësore më të fundit dhe më të përshtatshme, dhe të ofruara me ritëm dhe brenda buxhetit.


Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të ri të testimit të teatrit operativ

Angazhimi ynë për të ofruar ndërtesat më të mira për kujdesin shëndetësor, duke përmbushur nevojat e pacientëve, mjekëve, menaxherëve të pronave dhe mbajtësve të buxhetit ilustrohet mirë nga investimi ynë në një strukturë të re testimi, e cila hapet më 30 qershor.

Ky mjedis gjithëpërfshirës ofron një mundësi unike për profesionistët e kujdesit shëndetësor që të fitojnë përvojë praktike në një paketë sallonesh operative plotësisht funksionale, të kompletuara me sisteme të avancuara ventilimi, planimetri të personalizueshme dhe pajisje moderne.


Eksploroni dhe vlerësoni paraqitjen dhe pajisjet e sallës suaj të re të operacionit, përpara se të finalizohet dizajni

Hyni në një sallë operative realiste, e krijuar për të ofruar një përvojë autentike për të kuptuar nuancat e konfigurimeve të ndryshme, konfigurimeve të pajisjeve dhe rrjedhave procedurale të punës.

Simuloni dhe testoni procedura të ndryshme kirurgjikale në një mjedis të kontrolluar për të kuptuar ndikimin e paraqitjes, vendndodhjes së pajisjeve dhe sistemeve të ventilimit në rezultatet dhe efikasitetin.

  • Struktura e personalizueshme e objektit ju mundëson të eksperimentoni me konfigurime të ndryshme hapësinore, duke ju lejuar të përshtatni strukturën e sallës operative sipas kërkesave tuaja specifike ose kufizimeve hapësinore dhe të zbuloni konfigurimin optimal për ekipin tuaj.
  • Provoni vendndodhjen dhe integrimin e pajisjeve thelbësore, duke përfshirë dritat kirurgjikale, sistemet e gazit mjekësor, makinat e anestezisë dhe më shumë, për të rritur efikasitetin e rrjedhës së punës dhe kujdesin ndaj pacientit.
  • Vlerësoni performancën e sistemeve kryesore të ventilimit si TcAF, UCV dhe LAF brenda kontekstit të një pakete sallonesh operative plotësisht funksionale, për të siguruar mjedisin më të mirë të mundshëm për pacientët dhe stafin tuaj.
  • Merrni pjesë në programe trajnimi gjithëpërfshirëse që mbulojnë të gjitha aspektet e menaxhimit të paketës së sallës operative, nga funksionimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve deri te sistemet e ventilimit dhe konfigurimet hapësinore.
  • Lidhu me profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor për të ndarë përvojat, njohuritë dhe praktikat më të mira në hartimin dhe menaxhimin e kompletit të teatrit operativ.

Ju lutemi plotësoni këtë formular dhe regjistrohuni për të marrë pjesë ose për t'u përditësuar

I fshehur

Hapat e ardhshëm: Sinkronizoni një Shtesë Email

Për të përfituar sa më shumë nga formulari juaj, ju sugjerojmë që ta sinkronizoni këtë formular me një shtesë emaili. Për të mësuar më shumë rreth opsioneve të shtesave tuaja të postës elektronike, vizitoni faqen e mëposhtme (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). E rëndësishme: Fshijeni këtë këshillë përpara se të publikoni formularin.
Emri(E detyrueshme)

Email(E detyrueshme)

Privatësia(E detyrueshme)

Kjo fushë është për qëllime vërtetimi dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Gjatë prodhimit të moduleve tona, ndërtimit të objekteve të kujdesit shëndetësor dhe pajisjes së sallave operative dhe hapësirave të tjera të kujdesit shëndetësor, ne bashkëpunojmë me ekspertë të tjerë për të siguruar që objekti të ofrohet saktësisht në përputhje me kërkesat e ofruesit të kujdesit shëndetësor. Një numër i partnerëve tanë do të jenë të pranishëm në ditën e përvojës, për të folur për pajisjet që ata ofrojnë dhe se si ne punojmë së bashku për të lehtësuar shpërndarjen e qetë të ndërtimit të përsosur modular.

Kjo perfshin:AvidicareSistemi i laboratorit mjekësorDamventMetaflexEkofonProcedurë


Hestia


Tarkett

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe