Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Si Objektet Modulare ofrojnë kapacitet të zgjeruar

20 Shtator, 2023
< Kthehu te lajmet
Shtimi i kapacitetit brenda pak muajsh me modular

Pavarësisht nëse janë takime mjekësore, teste diagnostikuese ose trajtime, punët e prapambetura kanë implikime të rënda në rezultatet e pacientëve dhe në sistemin e përgjithshëm të kujdesit shëndetësor. Kërkesa në rritje për shërbime dhe kufizimet buxhetore kanë çuar në një rritje të konsiderueshme të kohës së pritjes për pacientët që kërkojnë kujdes mjekësor. Për të trajtuar këtë çështje urgjente, zbatimi i objekteve modulare në NHS mund të ofrojë një zgjidhje të zbatueshme. Objektet modulare, strukturat e parafabrikuara që mund të montohen dhe personalizohen shpejt, kanë potencialin të rrisin kapacitetin e NHS, të reduktojnë kohën e pritjes dhe të përmirësojnë përvojën e përgjithshme të pacientit. 

Sfida e Kohëve të Pritjes së NHS

NHS është përballur me kohë të gjata pritjeje për trajtime të ndryshme, teste diagnostikuese dhe takime me specialistë. Një kombinim faktorësh kontribuojnë në këtë çështje, duke përfshirë plakjen e popullsisë, rritjen e kërkesës për shërbime, mungesën e personelit mjekësor, si dhe, më e rëndësishmja, hapësirën e kufizuar fizike në institucionet tradicionale të kujdesit shëndetësor. Këto sfida kanë bërë presion të jashtëzakonshëm në infrastrukturën ekzistuese të kujdesit shëndetësor, duke çuar në kohë më të gjata pritjeje, diagnoza të vonuara dhe komprometuar rezultatet e pacientëve. 

Përfitimet e objekteve modulare

Ndërtimi modular, jashtë vendit ofron disa përparësi. Brenda disa muajsh, ajo u siguron besimeve të NHS-së ndërtesa dhe objekte të reja të cilat janë mjaft fleksibël për t'u projektuar për nevojat e kujdesit shëndetësor me porosi.

Përfitimi numër një i pajisjeve modulare është aftësia për t'i vendosur ato me shpejtësi. Natyra e parafabrikuar e ndërtesave modulare mundëson montim të shpejtë dhe lehtësi ndërtimi. Ndryshe nga ndërtimi konvencional, i cili mund të marrë vite, objektet modulare mund të jenë gati për përdorim në një pjesë të kohës. Ky proces i përshpejtuar siguron që kapacitetet shtesë mjekësore mund të futen me shpejtësi, duke adresuar nevojën imediate për të reduktuar kohën e pritjes aty ku ka infrastrukturë të kufizuar të kujdesit shëndetësor.

Një përfitim tjetër thelbësor është efektiviteti i kostos së modularit. NHS është nën kufizime financiare dhe buxhetet thjesht nuk janë të disponueshme për riparime në shkallë të gjerë të infrastrukturës së kujdesit shëndetësor, duke përfshirë faktin që ndërtesat në rinovim ose ndërtim do të jenë jashtë funksionit për periudha të gjata kohore. Ndërtimi i objekteve tradicionale të kujdesit shëndetësor është gjithashtu i kushtueshëm dhe kohët e gjata të ndërtimit mund të përshkallëzojnë më tej shpenzimet. Në të kundërt, objektet modulare janë më kosto-efektive për shkak të procesit të tyre të thjeshtë të prodhimit dhe afateve më të shkurtra kohore të ndërtimit. Këto kursime të kostos mund të ridrejtohen drejt përmirësimit të kujdesit ndaj pacientit dhe reduktimit të mëtejshëm të kohës së pritjes.

Objektet modulare gjithashtu mund të përshtaten për nevojat specifike të kujdesit shëndetësor, duke ofruar një mundësi për të projektuar hapësira që optimizojnë rrjedhën e pacientit dhe rrisin efikasitetin. Pavarësisht nëse janë dhoma shtesë trajtimi, qendra diagnostikuese ose klinika ambulatore, strukturat modulare mund të personalizohen lehtësisht për të përmbushur kërkesat në zhvillim të spitaleve dhe objekteve shëndetësore të NHS.

Potenciali për të ripërdorur ndërtesat modulare dhe transportueshmëria e tyre u mundëson ofruesve të kujdesit shëndetësor të përshtaten me kërkesat në ndryshim të kujdesit shëndetësor. Pajisjet modulare mund të vendosen në rajone që përjetojnë një rritje të kërkesës ose zona me infrastrukturë të kufizuar mjekësore, duke ndihmuar në shpërndarjen e ngarkesave të pacientëve në mënyrë më të barabartë dhe për të zvogëluar kohën e pritjes në rajonet me presion të lartë.

Për më tepër, objektet modulare mund të integrohen pa probleme me infrastrukturën ekzistuese të kujdesit shëndetësor, duke siguruar vazhdimësinë e kujdesit ndaj pacientit. Ato mund të lidhen me spitale ose qendra të kujdesit shëndetësor, duke lejuar referime efikase të pacientëve dhe menaxhim të koordinuar të kujdesit.

Së fundi, ndërtimi modular shpesh përfshin materiale miqësore me mjedisin dhe sisteme me efikasitet të energjisë, duke u përafruar me angazhimin e NHS për qëndrueshmërinë dhe, njëkohësisht, duke ofruar shërbime efikase dhe të arritshme.

Në përgjigje të shpërthimit të COVID-19, Vanguard Healthcare Solutions vuri në dispozicion disa pajisje shtesë modulare për të mbështetur ofruesit e kujdesit shëndetësor në Evropë me planifikimin e kapaciteteve dhe nevojën për rritjen e rezistencës si rezultat i krizës së vazhdueshme. Lexo më shumë këtu: Zgjidhjet modulare ofrojnë kapacitet shtesë për COVID-19 - Vanguard Healthcare Solutions

Get in touch with us at [email protected] to book an appointment to discuss how Vanguard’s modular solutions can help you.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe