Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i Qarkut Hereford përgatitet për presionet e dimrit

19 Tetor, 2018
< Kthehu te lajmet
Një repart i lëvizshëm me 8 shtretër mbërriti në Spitalin e Qarkut Hereford në fillim të shtatorit për të ndihmuar në menaxhimin e rritjes së kërkesave për shërbimet spitalore.

Një repart i lëvizshëm me 8 shtretër mbërriti në Spitalin e Qarkut Hereford në fillim të shtatorit për të ndihmuar në menaxhimin e rritjes së kërkesave për shërbimet spitalore.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme pasi Trusti përgatitet për presionet e dimrit të cilat janë vetëm disa muaj larg, por edhe një reflektim i presionit të vazhdueshëm të paprecedentë mbi shërbimet që ka vazhduar gjatë verës.

Numri i pacientëve që frekuentojnë Urgjencën që vuajnë nga sëmundje ose lëndime të rënda rritet tradicionalisht gjatë dimrit, por këtë vit kjo rritje ka vazhduar gjatë gjithë pranverës dhe në muajt e verës, më vonë frekuentimet e Urgjencës janë rritur me 10-20 pacientë shtesë çdo ditë.

Në vitin 2016, spitali pranonte rreth 190 pacientë të rritur në javë përmes Departamentit të Urgjencës. Vitin e kaluar kjo shifër u rrit në 225 dhe këtë vit ajo qëndron në 250 - një rritje gati 30 për qind në dy vitet e fundit.

"Prioriteti ynë është të sigurojmë që të ofrojmë kujdes të sigurt dhe efikas gjatë periudhave me kërkesë të lartë, veçanërisht gjatë periudhës së dimrit," tha drejtoresha menaxhuese e Wye Valley NHS Trust, Jane Ives.

"Njësia Vanguard ofron një mjedis klinik me cilësi të lartë të përshtatshme për kujdesin ndaj pacientit dhe do të na ndihmojë tani dhe gjithashtu ndërsa përgatitemi për presionet e dimrit."

Pavioni i lëvizshëm është dorëzuar këtë javë dhe do t'i nënshtrohet një periudhe funksionimi përpara se të fillojë të pranojë pacientët në shtator.

Njësia është një repart i lëvizshëm spitalor, i cili do të lidhet në mënyrë qendrore me spitalin kryesor për të siguruar akses të lehtë në zona të tjera klinike. Ai do të vendoset në parkingun e makinave pranë Njësisë së Radioterapisë.

Partneriteti midis Wye Valley NHS Trust dhe Vanguard daton disa vite më parë - në vitet e mëparshme kompania ka ofruar lehtësira për të mbështetur spitalin duke përfshirë një klinikë të lëvizshme dhe një teatër operativ të lëvizshëm.

Steve Peak, Drejtor i Ofrimit dhe Zhvillimit në Vanguard Healthcare Solutions, tha: "Ne jemi të kënaqur që edhe një herë mbështesim Spitalin e Qarkut Hereford me infrastrukturë shtesë klinike. Kjo qasje proaktive do të ndihmojë në zbutjen e presioneve të mundshme të dimrit."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Duke punuar në partneritet me Avie Consulting për inxhinierinë strukturore dhe pajtueshmërinë me dridhjet e dyshemesë

Vanguard Healthcare Solutions ka zgjedhur Avie Consulting Ltd me përvojë të lartë, një kompani inxhinierike strukturore dhe civile me bazë në Leeds për të punuar në dy projekte të fundit.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Përvoja e Teatrit Operativ Vanguard

E martë 28 shkurt dhe e mërkurë 1 mars | 09:00-17:00 Spitali Queen Mary, Roehampton Lane, Roehampton, Londër SW15 5PN
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe