Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard именуван како добавувач на Crown Commercial Service (CCS) Offsite Framework

24 мај, 2023 година
< Назад на вести
Vanguard Healthcare Solutions создава и брзо испорачува модуларни и мобилни простори за здравствена заштита и е назначен за снабдувач во Лот 2: Купување на модуларни згради поврзани со здравствена заштита (под-лота 2.1) од Рамката.

Vanguard Healthcare Solutions, водечки снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура во Обединетото Кралство, со задоволство објавува дека е именуван како добавувач на Рамката за Offsite Construction Solutions (OCS) на Crown Commercial Service (CCS).

Договорот Offsite Construction Solutions има за цел да им обезбеди на организациите од јавниот сектор проектирање, изработка, физичка испорака, изградба или инсталација и одржување на монтажни згради. Овој договор за OCS ќе го замени постоечкиот договор за модуларни решенија за градење и ќе стапи на сила на 2 април 2023 година.

Vanguard создава и брзо испорачува модуларни и мобилни простори за здравствена заштита и е назначен како добавувач во Лот 2: Купување на модуларни згради поврзани со здравствена заштита (под-лота 2.1) од Рамката.

Неговите модуларни капацитети и висококвалитетни клинички средини вклучуваат нарачани хируршки центри за повеќе театари, дијагностички центри, ултра чисти и стандардни операциони сали, апартмани за ендоскопија, дневни операции, клиники, одделенија, простории за двојна процедура, апартмани за деконтаминација и услуги за централна стерилизација.

CCS го поддржува јавниот сектор да постигне максимална комерцијална вредност при набавка на заеднички добра и услуги. Во 2021/22 година, CCS му помогна на јавниот сектор да постигне комерцијални придобивки еднакви на 2,8 милијарди фунти - поддржувајќи ги јавните услуги од светска класа кои нудат најдобра вредност за даночните обврзници.

Главниот комерцијален директор на Vanguard Healthcare Solutions, Линдзи Дрансфилд, рече: „Vanguard се специјалисти за создавање и брзо доставување висококвалитетни модуларни решенија за здравствена заштита кои им помагаат на болниците и здравствените системи низ ОК и на глобално ниво, да го поддржат обезбедувањето зголемен капацитет со основните хируршки и дијагностички процедури. во висококвалитетни клинички средини.

„Среќни сме што сме назначени во оваа рамка и со нетрпение очекуваме да продолжиме да работиме и да ги поддржуваме нашите здравствени клиенти за да пружат одлична грижа за пациентите“

За Crown Commercial Service (CCS) 

CCS го поддржува јавниот сектор да постигне максимална комерцијална вредност при набавка на технолошки решенија. Во 2021/22, CCS му помогна на јавниот сектор да постигне комерцијални придобивки еднакви на 2,8 милијарди фунти - поддржувајќи јавни услуги од светска класа кои нудат најдобра вредност за даночните обврзници. Crown Commercial Service (CCS) е извршна агенција на Кабинетот, која го поддржува јавниот сектор да постигне максимална комерцијална вредност при набавка на заеднички добра и услуги.

За да дознаете повеќе за CCS, посетете: www.crowncommercial.gov.uk

Следете го CCS на Твитер: @gov_procurement

LinkedIn: www.linkedin.com/company/2827044

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница