Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard i emëruar si furnizues i Kornizës Offsite të Shërbimit Tregtar të Crown (CCS).

24 maj, 2023
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions krijon dhe shpërndan me shpejtësi hapësira të kujdesit shëndetësor modular dhe të lëvizshëm dhe është caktuar si furnizues në Lotin 2: Blerja e ndërtesave modulare të lidhura me kujdesin shëndetësor (nën-Loti 2.1) të Kornizës.

Vanguard Healthcare Solutions, ofruesi kryesor në Mbretërinë e Bashkuar i infrastrukturës klinike fleksibël, ka kënaqësinë të njoftojë se është emëruar si furnizues i Kornizës së Shërbimeve Ndërtimi Offsite (OCS) të Crown Commercial Service (CCS).

Marrëveshja Offsite Construction Solutions synon t'u sigurojë organizatave të sektorit publik projektimin, fabrikimin, shpërndarjen fizike, ndërtimin ose instalimin dhe mirëmbajtjen e ndërtesave të parafabrikuara. Kjo marrëveshje OCS do të zëvendësojë marrëveshjen ekzistuese të zgjidhjeve modulare të ndërtesave dhe do të hyjë në fuqi më 2 prill 2023.

Vanguard krijon dhe shpërndan me shpejtësi hapësira të kujdesit shëndetësor modular dhe të lëvizshëm dhe është emëruar si furnizues në Lotin 2: Blerja e ndërtesave modulare të lidhura me kujdesin shëndetësor (nën-Loti 2.1) të Kornizës.

Objektet e tij modulare dhe mjediset klinike me cilësi të lartë përfshijnë qendra kirurgjikale me shumë teatro, qendra diagnostikuese, teatro operative ultra të pastra dhe standarde, suita endoskopie, operacione ditore, klinika, reparte, dhoma me procedura të dyfishta, suita dekontaminimi dhe shërbime qendrore të sterilizimit.

CCS mbështet sektorin publik për të arritur vlerën maksimale komerciale kur prokuron mallra dhe shërbime të përbashkëta. Në 2021/22, CCS ndihmoi sektorin publik të arrinte përfitime komerciale të barabarta me 2.8 miliardë paund – duke mbështetur shërbimet publike të klasit botëror që ofrojnë vlerën më të mirë për taksapaguesit.

Shefi Tregtar i Vanguard Healthcare Solutions Lindsay Dransfield tha: “Vanguard janë specialistë në krijimin dhe ofrimin e shpejtë të zgjidhjeve modulare të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë, të cilat ndihmojnë spitalet dhe sistemet shëndetësore në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, dhe globalisht, për të mbështetur ofrimin e kapaciteteve të shtuara me procedura thelbësore kirurgjikale dhe diagnostike. në mjedise klinike me cilësi të lartë.

“Ne jemi të kënaqur që jemi emëruar në këtë kuadër dhe presim me padurim të vazhdojmë të punojmë dhe të mbështesim klientët tanë të kujdesit shëndetësor për të ofruar kujdes të shkëlqyer për pacientët”

Rreth Crown Commercial Service (CCS) 

CCS mbështet sektorin publik për të arritur vlerën maksimale komerciale kur prokuron zgjidhje teknologjike. Në 2021/22, CCS ndihmoi sektorin publik të arrinte përfitime komerciale të barabarta me 2.8 miliardë paund – duke mbështetur shërbimet publike të klasit botëror që ofrojnë vlerën më të mirë për taksapaguesit. Crown Commercial Service (CCS) është një Agjenci Ekzekutive e Zyrës së Kabinetit, që mbështet sektorin publik për të arritur vlerën maksimale tregtare kur prokuron mallra dhe shërbime të përbashkëta.

Për të mësuar më shumë rreth CCS, vizitoni: www.crowncommercial.gov.uk

Ndiqni CCS në Twitter: @gov_procurement

LinkedIn: www.linkedin.com/company/2827044

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe