Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

10-12 јуни 2024 година
< Назад на настаните
Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.

Vanguard Healthcare Solutions ќе им покаже на посетителите како, специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетна, флексибилна, клиничка инфраструктура и услуги со темпо.

Тридневниот конгрес за дизајн на европска здравствена заштита 2024 (EHD 2024) е посветен на глобалната размена на знаења за односот помеѓу истражувањето, практиката и политиката во дизајнот и планирањето на здравствените системи, услуги, технологија, работна сила и инфраструктура. Конгресот треба да се одржи „лично“ во Кралскиот колеџ за лекари од 10-ти до 12-ти јуни и да се емитува онлајн на ТВ SALUS за да се овозможи виртуелно учество.

Vanguard нуди целосно решение со клуч на рака за испорака и на мобилни и на модуларни здравствени простори. Внатрешните ресурси му овозможуваат на Vanguard да управува со целосниот процес на дизајнирање од одобрување на деловен случај, преку дизајн, производство и инсталација, до пуштање во работа.

Модуларната конструкција овозможува флексибилност во дизајнот, задоволувајќи ги специфичните потреби на клиентите, истовремено обезбедувајќи предности во однос на традиционалните методи. Го минимизира нарушувањето и поддржува намалување на јаглеродниот отпечаток во болницата. Производството на модулите во фабриката на Vanguard овозможува поголема контрола на квалитетот, а изградбата и основата се совпаѓаат, што доведува до завршување. Нашите модуларни решенија можат да бидат готови во рок од неколку месеци преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати.

На нашиот штанд, Vanguard ќе им покаже на посетителите како специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетни, целосно усогласени здравствени установи во рок од неколку недели, со нашата палета на мобилни објекти кои во моментов обезбедуваат капацитет за ортопедска хирургија, офталмолошка хирургија, ендоскопија , стерилни услуги, одделенски простор и примопредавање на брза помош.

Дојдете и посетете не на EHD2024 за да дознаете повеќе за нашите понуди за мобилни, модуларни и мешани модалитети или да резервирате состанок еден-на-еден со тимот на Vanguard за да разговарате за вашите клинички потреби, контактирајте со нас на [email protected]

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница