Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

8 февруари 2024 година
< Назад на настаните
The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер

Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен оваа година во Оперативните театри Север Прикажи 2024 година, и ќе им покаже на посетителите како, специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетна, флексибилна, клиничка инфраструктура и услуги со темпо.

Возбудени сме да објавиме дека ќе донесеме еден од нашите Мобилни оперативни театри заедно со овој настан и покажувајќи им на присутните од прва рака, како нашите капацитети се дизајнирани да ја оптимизираат грижата за пациентите и да ја максимизираат ефикасноста. Нашиот искусен тим кој ќе биде присутен да разговара за тоа како театрите Vanguard и другите објекти моментално се користат од страна на NHS Trusts за да се намалат листите на чекање за изборна хирургија, да се поддржат планираните реновирање и да се олеснат зимските притисоци.

Нудењето мобилни и модуларни објекти за операциона сала ни овозможува да прилагодиме решение на вашите барања. Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија.

Нашите здравствени простори им обезбедија на болниците низ ОК со клинички капацитет за низа општи и специјализирани хируршки специјализации, вклучувајќи породилно, ортопедска замена и ревизии на зглобови, кардиоваскуларни, спинални и гинеколошки процедури.

На настанот, Vanguard ќе ви покаже:

  • Внатрешноста на типот на мобилна установа во која се направени илјадници процедури, вклучувајќи ортопедска, офталмолошка, општа хирургија, гинекологија и хирургија на отворено срце.
  • Како мобилната установа обезбедува операциона сала со ламинарен тек, просторија за анестезија и просторија за опоравување, плус помошни области, соблекувална за персонал и коридор.
  • Дека мобилната операциона сала може да биде оперативна во рок од неколку недели од првото истражување. Модуларното градење може да се заврши во рок од неколку месеци, приспособено на потребите на давателот на здравствена заштита, а мешаниот модалитет ги обезбедува придобивките од секој од нив.
  • Како Vanguard Healthcare Solutions обезбедува решение клуч на рака, управувајќи со сите аспекти на проектот.

Ќе се сретнете со нашиот клинички тим:

  • Разговарајте за поддршката што ќе ја добиете од клиничкиот персонал на Vanguard, од фазата на дизајнирање до запознавање и обука.
  • Научете како можеме да понудиме решенија за клинички персонал, обезбедувајќи исклучителни клинички услуги. 

Дојдете и посетете не во нашата мобилна единица, која се наоѓа во близина на портата P на стадионот, или на штандот 28 за да дознаете повеќе за нашите мобилни, модуларни и мешани понуди. За да бидете информирани за настанот и да договорите состанок со тимот на Vanguard, контактирајте не на [email protected]

Оперативните театри на Институтот за владина и јавна политика се стекнува со репутација дека нуди решенија за критичните проблеми со кои моментално се соочуваат операционите сали.

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2024 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 8-ми и 9-ти октомври 2024 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на HEFMA Leadership Forum 2024

Излагаме на лидерскиот форум HEFMA 2024 во Меѓународниот центар, Телфорд на 9-ти и 10-ти мај 2024 година
Прочитај повеќе

Иновативен објект за „предавање на брза помош“ му помага на Фондацијата НХС на северозападна Англија да го подобри искуството на пациентот

Vanguard Healthcare Solutions обезбеди иновативен објект за „предавање на брза помош“ на Фондацијата на Фондацијата NHS на северозападна Англија, која веќе поддржа повеќе од 15.000 пациенти.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница