Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

8 shkurt 2024
< Kthehu te ngjarjet
The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester

Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë këtë vit në Teatrot Operative Veriore Shfaq 2024, dhe do t'u tregojë vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në mënyrë unike në gjendje të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Jemi të ngazëllyer të njoftojmë se do të sjellim një nga tonat Teatrot e lëvizshme operative së bashku me këtë ngjarje dhe duke u treguar të pranishmëve nga dora e parë, se si objektet tona janë projektuar për të optimizuar kujdesin ndaj pacientit dhe për të maksimizuar efikasitetin. Ekipi ynë me përvojë i cili do të jetë gati për të diskutuar se si teatrot Vanguard dhe objektet e tjera po përdoren aktualisht nga NHS Trusts për të reduktuar listat e pritjes për kirurgji zgjedhore, për të mbështetur rinovimet e planifikuara dhe për të lehtësuar presionet e dimrit.

Ofrimi i pajisjeve mobile dhe modulare të teatrit operativ na mundëson të përshtatim një zgjidhje për kërkesat tuaja. Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera objektesh të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet.

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor u kanë ofruar spitaleve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar kapacitet klinik për një sërë specializimesh kirurgjikale të përgjithshme dhe të specializuara, duke përfshirë maternitetin, zëvendësimin dhe rishikimet ortopedike të kyçeve, procedurat kardiovaskulare, kurrizore dhe gjinekologjike.

Në ngjarje, Vanguard do t'ju tregojë:

  • Brendësia e llojit të objektit të lëvizshëm në të cilin janë kryer mijëra procedura, duke përfshirë kirurgjinë ortopedike, oftalmike, kirurgjinë e përgjithshme, gjinekologjinë dhe kirurgjinë e zemrës së hapur.
  • Si pajisja e lëvizshme ofron një sallë operacioni me rrjedhje laminare, një dhomë anestezie dhe një dhomë rikuperimi, plus zonat e shërbimeve, një dhomë ndërrimi të stafit dhe një korridor.
  • Që një sallë operative e lëvizshme mund të jetë funksionale brenda javësh nga hetimi i parë. Një ndërtim modular mund të përfundojë brenda muajve, i përshtatur për nevojat e ofruesit të kujdesit shëndetësor dhe modaliteti i përzier ofron përfitimet e secilit.
  • Si Vanguard Healthcare Solutions ofron një zgjidhje çelësi në dorë, duke menaxhuar të gjitha aspektet e projektit.

Ju do të takoni ekipin tonë klinik:

  • Diskutoni mbështetjen që do të merrni nga stafi klinik i Vanguard, nga faza e projektimit deri te njohja dhe trajnimi.
  • Mësoni se si ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje të stafit klinik, duke ofruar shërbime klinike të jashtëzakonshme. 

Ejani dhe na vizitoni në njësinë tonë celulare, që ndodhet pranë portës P të stadiumit, ose në stendën 28 për të mësuar më shumë rreth ofertave tona të lëvizshme, modulare dhe të modalitetit të përzier. Për t'u mbajtur të informuar për ngjarjen dhe për të organizuar një takim me ekipin e Vanguard, na kontaktoni në [email protected]

Shfaqja e Teatrove Operative e Institutit për Qeverinë dhe Politikat Publike po fiton një reputacion për ofrimin e zgjidhjeve për problemet kritike me të cilat përballen aktualisht teatrot operative.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe