Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Потесен избор - Награда за иновација на производи

< Назад на настаните
Vanguard се воодушевени што се најдоа во потесниот избор за наградата иновации на производи на Healthcare Estates 2018

О ur НОВА мобилна единица за деконтаминација на ендоскоп влезе во потесниот избор за наградата производ иновација на годината на IHEEM Awards 2018 http://ow.ly/5wUd30lI4n7 . Единицата за деконтаминација на ендоскоп е целосно усогласена со HTM, вклучувајќи ги сите аспекти кои се однесуваат на безбедноста од пожари. Дизајниран е во согласност со упатствата на JAG. Со посебни влезни и излезни врати, работниот тек на единицата значи дека валканите и чистите опфати се секогаш одвоени.

Обезбедува пространа работна средина контролирана од климата со природна светлина низ прозорците и стаклените врати и простор за благосостојба на персоналот, сето тоа дизајнирано и опремено во консултација со клиничкиот персонал од првите редови. Апартманите се дизајнирани да им овозможат на болниците да продолжат со услугите за ендоскопија кога нивните внатрешни области за деконтаминација работат со полн капацитет, кога опремата треба да се замени или не е во функција.

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница