Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Në listën e ngushtë - Çmimi për Inovacionin e Produktit

< Kthehu te ngjarjet
Vanguard janë të kënaqur që janë përzgjedhur në listën e ngushtë për çmimin e Inovacionit të Produkteve në Healthcare Estates 2018

O ur njësia e re e dekontaminimit të endoskopit celular është përzgjedhur në listën e ngushtë për çmimin Produkt Inovacioni i Vitit në IHEEM Awards 2018 http://ow.ly/5wUd30lI4n7 . Njësia e dekontaminimit të endoskopit është plotësisht në përputhje me HTM, duke përfshirë të gjitha aspektet që lidhen me sigurinë nga zjarri. Është projektuar në përputhje me udhëzimet e JAG. Me dyert hyrëse dhe dalëse të dedikuara, rrjedha e punës e njësisë do të thotë që hapësirat e papastërta dhe të pastra janë gjithmonë të ndara.

Ofron një mjedis pune të gjerë, të kontrolluar nga klima, me dritë natyrale përmes dritareve dhe dyerve të xhamit, dhe një zonë të mirëqenies së stafit, të gjitha të projektuara dhe të pajisura në konsultim me stafin klinik të vijës së parë. Kompletet janë krijuar për t'u mundësuar spitaleve të vazhdojnë shërbimet e endoskopisë kur zonat e tyre të dekontaminimit të brendshëm funksionojnë me kapacitet të plotë, pajisjet duhet të zëvendësohen ose janë jashtë shërbimit.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe