Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Сега е достапно на рамката за модуларна зграда на NHS Shared Business Services, ref SBS/10091

13 јули, 2021 година
< Назад на вести
Побрзи, ефективни и поеколошки решенија за градење.

Со задоволство објавуваме дека Vanguard Healthcare Solutions е назначен за Заеднички деловни услуги на NHS - рамка за модуларни згради, ref SBS/10091

Рамката на модуларните згради обезбедува усогласен пат за пристап до современите методи на градба. Овој рамковен договор вклучува купување, изнајмување или изнајмување на модуларни решенија, вклучувајќи решенија за градење надвор од локацијата, модуларни болнички згради, одделенија за отпуштање пациенти (PODs) и многу повеќе.

Придобивките од користењето на модуларна конструкција добиена преку рамковниот договор за модуларни згради NHS SBS вклучуваат:

  • Добивки во ефикасност од модуларна конструкција

Добивките во ефикасност од модуларните и надворешно произведените решенија ја поддржуваат реализацијата на целите на владината стратегија за градежништво и индустрија, кои вклучуваат заштеда на време и трошоци, како и придобивки за целиот животен век и заштеди при користење. Оваа модуларна рамка за градење, пак, обезбедува рута целосно усогласена со Обединетото Кралство за NHS и организациите од јавниот сектор да ги набават сите видови модуларни решенија за градење. Рамковниот договор е доделен по фер и отворен конкурс на пазарот на градежни објекти и модуларни згради надвор од локацијата. Спецификацијата е развиена преку темелна консултација со пазарот и експерти од областа на современите методи на градба.

  • 50% побрза испорака од изградбата на лице место

Достапни се и постојани и привремени решенија за модуларни градби со повластени цени без потреба од понатамошен сложен процес на набавка. Директните насоки за доделување и мини-натпревари се достапни во оваа рамка што овозможува процесот на набавка да биде побрз и поефикасен.

  • Помалку прекини на лице место

Модуларните згради се претходно произведени во контролирано фабричко опкружување и собрани на лице место, нудејќи целосно решение со клуч на рака. Идеален за живи и зафатени клинички средини

  • Контрола на трошоците

Рамката обезбедува флексибилност за купување и ангажирање од капиталниот и приходниот буџет. Производството во контролирано фабричко опкружување ќе го одржи вашиот проект на време и на трошоци.

  • Позелена

Модуларните згради обезбедуваат одржливи, позелени решенија за да и помогнат на градежната индустрија на патот до нето нула.

 

Достапни се дополнителни детали за рамката овде

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница