Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Tani disponohet në kornizën modulare të ndërtesave të NHS Shared Business Services, ref SBS/10091

13 Korrik, 2021
< Kthehu te lajmet
Zgjidhje ndërtimi më të shpejta, me kosto efektive dhe më të gjelbërta.

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Vanguard Healthcare Solutions është emëruar në Shërbimet e përbashkëta të biznesit të NHS - korniza modulare e ndërtesave, ref SBS/10091

Korniza e ndërtesave modulare ofron një rrugë të përputhshme për të aksesuar metodat moderne të ndërtimit. Kjo marrëveshje kornizë përfshin blerjen, marrjen me qira ose dhënien me qira të zgjidhjeve modulare, duke përfshirë zgjidhjet e ndërtimit jashtë vendit, ndërtesat e spitaleve modulare, departamentet e shkarkimit të pacientëve (POD) dhe shumë më tepër.

Përfitimet e përdorimit të ndërtimit modular me burim nëpërmjet marrëveshjes kornizë të ndërtesave modulare NHS SBS përfshijnë:

  • Fitimet e efikasitetit nga ndërtimi modular

Fitimet e efikasitetit nga zgjidhjet e prodhuara modulare dhe jashtë vendit mbështesin realizimin e objektivave të qeverisë për ndërtimin dhe strategjinë e industrisë, të cilat përfshijnë kursime në kohë dhe kosto, si dhe përfitime të kostos së gjithë jetës dhe kursime në përdorim. Ky kuadër ndërtimi modular nga ana e tij ofron një rrugë plotësisht në përputhje me Mbretërinë e Bashkuar për NHS dhe organizatat e sektorit publik për të blerë të gjitha llojet e zgjidhjeve modulare të ndërtesave. Marrëveshja kuadër është dhënë pas një konkursi të drejtë dhe të hapur në tregun e ndërtimit jashtë vendit dhe të ndërtesave modulare. Specifikimi është zhvilluar nëpërmjet konsultimit të plotë me tregun dhe ekspertët në fushën e metodave moderne të ndërtimit.

  • 50% dërgesë më e shpejtë se ndërtimi në vend

Të dyja zgjidhjet e përhershme dhe të përkohshme të ndërtimit modular janë të disponueshme me çmime preferenciale pa pasur nevojë për një proces të mëtejshëm kompleks prokurimi. Rrugët e drejtpërdrejta të dhënies së çmimeve dhe mini-konkurrencës janë të disponueshme në këtë kuadër duke lejuar që procesi i prokurimit të jetë më i shpejtë dhe më efikas.

  • Më pak ndërprerje në vend

Ndërtesat modulare janë të para-prodhuara në një mjedis të kontrolluar të fabrikës dhe të montuara në vend duke ofruar një zgjidhje të plotë me çelës në dorë. Ideale për ambiente klinike të gjalla dhe të ngarkuara

  • Kontrolli i kostove

Kuadri ofron fleksibilitet për të blerë dhe punësuar nga kapitali dhe buxheti i të ardhurave. Prodhimi në një mjedis të kontrolluar të fabrikës do ta mbajë projektin tuaj në kohë dhe me kosto.

  • Më e gjelbër

Ndërtesat modulare ofrojnë zgjidhje të qëndrueshme dhe më të gjelbra për të ndihmuar industrinë e ndërtimit në rrugën drejt zeros neto.

 

Detaje të mëtejshme të kornizës janë në dispozicion këtu

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe