Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Ново партнерство за Vanguard со 18-неделна поддршка

6 април, 2018 година
< Назад на вести
Двете компании со задоволство го објавуваат почетокот на новото партнерство со целосна услуга помеѓу Vanguard Healthcare Solutions и 18-неделна поддршка.

Vanguard прифаќа ново партнерство со 18-неделна поддршка

Со задоволство го објавуваме почетокот на новото партнерство помеѓу Vanguard Healthcare Solutions и 18-неделната поддршка.

Решението за упатување на време на лекување им овозможува на болниците лесно и економично да го зголемат капацитетот за изборни процедури, без негативно влијание врз постоечкиот персонал или капацитети. Оваа уникатна соработка е услуга од крај до крај што им обезбедува на болниците ослободување од притисоците на капацитетот, со што се намалуваат одложувањата за пациентите и се подобруваат резултатите.

Бидејќи листите на чекање се предвидува да достигнат 5 милиони до 2021 година, болниците се соочуваат со невидено ниво на побарувачка за услуги. Решението RTT им овозможува на болниците да управуваат со овие притисоци на списокот на чекање и да ја задржат контролата на патеката на пациентот - пациенти со NHS, третирани во просториите на NHS.

Заеднички, можеме брзо и лесно да им обезбедиме на NHS Trusts дополнителен клинички персонал и капацитети кои се целосно усогласени со сите стандарди на NHS и се дизајнирани по нарачка за да ги задоволат специфичните барања на секоја болница.

Ова партнерство се фокусира на подобрување на резултатите на пациентите преку зголемени достигнувања на RTT, подобрување на пристапот на пациентите и намалување на бројот на листите на чекање.

Придобивките

 • Единствена допирна точка
 • Одлично ниво на задоволство на пациентите
 • Висока искористеност и вредност за парите
 • Нема дополнителен обем на работа за болничкиот персонал
 • Договорени се сеопфатни KPI, овозможувајќи лесен надзор
 • Водени од воспоставени консултанти на NHS
 • Се наоѓа во границите на имотот на NHS
 • Се интегрира со ИТ системот на болницата
 • Сервисирани од сопствената CSSD и аптека на болницата
 • Овозможува близина на итна помош
 • Обезбедува усогласена операционата средина
 • Флексибилно работно време
 • Достапна е резервација или административна поддршка доколку е потребно
 • Брза стапка на одговор

Дознајте повеќе за работата што ја прави 18-неделната поддршка за поддршка на NHS овде.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Здравствениот одбор на Универзитетот во Кардиф и Вејл воведува офталмолошки центар

За да помогнат во борбата против зголемениот заостаток од изборна нега, здравствениот одбор на Универзитетот во Кардиф и Вејл воведоа офталмолошки центар нарачана.
Прочитај повеќе

Проширување на капацитетот на NHS како одговор на итниот зимски притисок врз директориумот на услуги

На серијата неодамнешни сослушувања за усни докази, Комитетот за здравство и избор на Домот на општините слушна од низа здравствени експерти за растечкиот изборен заостаток и листите на чекање на NHS, кои сега достигнаа највисоко ниво од 5,8 милиони пациенти.
Прочитај повеќе

Достапно преку Велшката алијанса за набавки

Modular Buildings Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор лесен пристап до произведени надвор од локацијата, волуметриски и панелизирани системи за згради
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница