Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Partneritet i ri për Vanguard me mbështetje 18 javore

6 Prill, 2018
< Kthehu te lajmet
Të dyja kompanitë janë të kënaqura të njoftojnë fillimin e një partneriteti të ri me shërbim të plotë midis Vanguard Healthcare Solutions dhe Mbështetjes 18 Javore.

Vanguard përqafon partneritet të ri me Mbështetjen 18 Javore

Jemi të lumtur të njoftojmë fillimin e një partneriteti të ri midis Vanguard Healthcare Solutions dhe Mbështetjes 18 Javore.

Zgjidhja e Referimit në Kohën e Trajtimit u mundëson spitaleve të rrisin lehtësisht dhe me kosto efektive kapacitetin e tyre të procedurave zgjedhore, pa ndikuar negativisht në personelin ose objektet ekzistuese. Ky bashkëpunim unik është një shërbim nga fundi në fund që u ofron spitaleve lehtësim nga presionet e kapaciteteve, duke reduktuar si pasojë vonesat për pacientët dhe duke përmirësuar rezultatet.

Me listat e pritjes që parashikohen të arrijnë në 5 milionë deri në vitin 2021, spitalet po përballen me një nivel të paprecedentë të kërkesës për shërbime. Zgjidhja RTT u mundëson spitaleve të menaxhojnë këto presione në listën e pritjes dhe të mbajnë kontrollin e rrugës së pacientit - pacientët e NHS, të trajtuar në ambientet e NHS.

Së bashku, ne mund t'i ofrojmë me shpejtësi dhe lehtësi NHS Trusts staf dhe ambiente shtesë klinik, të cilat janë plotësisht në përputhje me të gjitha standardet e NHS dhe janë të dizajnuara me porosi për të përmbushur kërkesat specifike të çdo spitali.

Ky partneritet fokusohet në rritjen e rezultateve të pacientëve përmes rritjes së arritjeve të RTT, përmirësimit të aksesit të pacientëve dhe reduktimit të numrave të listës së pritjes.

Përfitimet

 • Një pikë e vetme kontakti
 • Nivele të shkëlqyera të kënaqësisë së pacientit
 • Shfrytëzimi i lartë dhe vlera për para
 • Nuk ka ngarkesë pune shtesë për personelin e spitalit
 • U ranë dakord për KPI gjithëpërfshirëse, duke mundësuar një mbikëqyrje të lehtë
 • Udhëhequr nga konsulentët e themeluar të NHS
 • E vendosur brenda kufijve të pasurisë së NHS
 • Integrohet me sistemin IT të spitalit
 • Shërbim nga vetë CSSD dhe farmacia e spitalit
 • Lejon afërsinë me kujdesin urgjent
 • Ofron mjedis të pajtueshëm të sallës operative
 • Orari fleksibël i punës
 • Rezervimi ose mbështetja administrative është e disponueshme nëse kërkohet
 • Shkalla e shpejtë e përgjigjes

Mësoni më shumë rreth punës që po bën Mbështetja 18 Javore për të mbështetur NHS këtu.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale prezanton qendrën oftalmike

Për të ndihmuar në luftimin e numrit në rritje të kujdesit zgjedhor, Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale kanë prezantuar një qendër oftalmike me porosi.
Lexo më shumë

Zgjerimi i kapacitetit të NHS në përgjigje të presionit urgjent të dimrit në Drejtorinë e Shërbimeve

Në një seri dëgjimesh të kohëve të fundit të provave gojore, Komiteti i Shëndetit dhe i Përzgjedhur i Dhomës së Komuneve ka dëgjuar nga një sërë ekspertësh të kujdesit shëndetësor mbi numrin në rritje të mbeturinave zgjedhore dhe listat e pritjes të NHS, të cilat tani kanë arritur një nivel të lartë prej 5.8 milionë pacientësh.
Lexo më shumë

Në dispozicion përmes Aleancës së Prokurimit të Uellsit

Korniza Modulare e Ndërtimeve u ofron organizatave të sektorit publik qasje të lehtë në sistemet e ndërtesave të prodhuara jashtë vendit, vëllimore dhe të panelizuara
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe