Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Нов дистрибутер во Ирска за Vanguard

3 јули, 2018 година
< Назад на вести
Vanguard назначува дистрибутер на своите решенија во Ирска

Назначен е нов дистрибутер

Vanguard назначи дистрибутер за своите решенија за капацитети за здравствена заштита низ Северна Ирска и Република Ирска.

Accuscience, со седиште во Ко. Килдер, го презеде управувањето и дистрибуцијата на единиците и услугите на компанијата во Ирска на почетокот на јули.

Мобилните клинички единици Vanguard можат да го зголемат клиничкиот капацитет и во планирани и во итни ситуации. Тие исто така можат да помогнат во намалувањето на времето на чекање на постапката.

Покрај неговите привремени мобилни клинички средини, како што се операционите сали, апартмани за ендоскопија, дневна хирургија, клиники и простор на одделението кои им помагаат на давателите на здравствени услуги, вклучително и NHS, да го зголемат капацитетот на пациентите и клиничкиот простор, Vanguard обезбедува и високо обучен персонал за поддршка.

Достапни се и целосни решенија, вклучително и овозможување работи и поврзување на коридори, заедно со развој на индивидуални единици и екипирање. Сите овие ќе бидат достапни во Ирска преку Accuscience, водечки снабдувач на специјализирана опрема, производи, потрошен материјал и услуги.

Стив Пик, директор за испорака и развој на Vanguard, рече: „Го поздравуваме Accuscience како дистрибутери на нашите производи и услуги низ Ирска.

„Како компанија, претходно работевме во Ирска, развивајќи решенија кои веќе се поставени. Со нетрпение очекуваме Accuscience да развие силни односи со клиентите за да ни помогне да испорачаме повеќе решенија за клинички капацитети“.

Accuscience Irish distributor logo

Џејмс МекКен, генерален директор на Accuscience, рече: „Ние сме среќни што бевме назначени од Vanguard за дистрибутер на нивните услуги и производи. Со нетрпение очекуваме да работиме како нивен партнер во Ирска.

„Единиците Vanguard, заедно со нивните потпорни овозможувачки работи и персонал, го обезбедуваат многу потребниот дополнителен капацитет со висок квалитет за давателите на здравствени услуги кои планираат обнова на нивните постоечки средини, на кои можеби им треба дополнителен капацитет или кои се соочуваат со итна ситуација“.

Достапни се повеќе информации за Accuscienceовде.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Здравствениот одбор на Универзитетот во Кардиф и Вејл воведува офталмолошки центар

За да помогнат во борбата против зголемениот заостаток од изборна нега, здравствениот одбор на Универзитетот во Кардиф и Вејл воведоа офталмолошки центар нарачана.
Прочитај повеќе

Проширување на капацитетот на NHS како одговор на итниот зимски притисок врз директориумот на услуги

На серијата неодамнешни сослушувања за усни докази, Комитетот за здравство и избор на Домот на општините слушна од низа здравствени експерти за растечкиот изборен заостаток и листите на чекање на NHS, кои сега достигнаа највисоко ниво од 5,8 милиони пациенти.
Прочитај повеќе

Достапно преку Велшката алијанса за набавки

Modular Buildings Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор лесен пристап до произведени надвор од локацијата, волуметриски и панелизирани системи за згради
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница