Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Distributor i ri në Irlandë për Vanguard

3 Korrik, 2018
< Kthehu te lajmet
Vanguard cakton distributorin e zgjidhjeve të tij në Irlandë

Emërohet distributori i ri

Vanguard ka caktuar një distributor për zgjidhjet e kapaciteteve të kujdesit shëndetësor në të gjithë Irlandën e Veriut dhe Republikën e Irlandës.

Accuscience, me bazë në Co. Kildare, mori përsipër menaxhimin dhe shpërndarjen e njësive dhe shërbimeve të kompanisë në Irlandë në fillim të korrikut.

Njësitë klinike të lëvizshme Vanguard mund të rrisin kapacitetin klinik si në situata të planifikuara ashtu edhe në situata emergjente. Ato gjithashtu mund të ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurës.

Krahas mjediseve të përkohshme klinike të lëvizshme, të tilla si sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat dhe hapësirat e reparteve që ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor, duke përfshirë NHS, të rrisin kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike, Vanguard ofron gjithashtu staf mbështetës shumë të trajnuar.

Zgjidhje të plota janë gjithashtu të disponueshme, duke përfshirë punimet e aftësimit dhe korridoret lidhëse, së bashku me zhvillimin e njësive individuale dhe personelin. Të gjitha këto do të jenë të disponueshme në Irlandë përmes Accuscience, një ofrues kryesor i pajisjeve, produkteve, materialeve harxhuese dhe shërbimeve të specializuara.

Steve Peak, Drejtor i Dorëzimit dhe Zhvillimit të Vanguard, tha: “Ne mirëpresim Accuscience si shpërndarës të produkteve dhe shërbimeve tona në të gjithë Irlandën.

“Si kompani, ne kemi punuar më parë në Irlandë, duke zhvilluar zgjidhje të cilat tashmë janë në vend. Ne mezi presim që Accuscience të zhvillojë marrëdhënie të forta me klientët për të na ndihmuar të ofrojmë më shumë zgjidhje të kapaciteteve klinike.”

Accuscience Irish distributor logo

James McCann, Drejtor i Përgjithshëm i Accuscience, tha: “Ne jemi të kënaqur që jemi emëruar nga Vanguard si distributori i shërbimeve dhe produkteve të tyre. Mezi presim të punojmë si partner i tyre në Irlandë.

“Njësitë Vanguard, së bashku me punët e tyre mbështetëse dhe personelin, ofrojnë kapacitet shtesë të cilësisë së lartë shumë të nevojshme për ofruesit e kujdesit shëndetësor që po planifikojnë një rinovim të mjediseve të tyre ekzistuese, të cilët mund të kenë nevojë për kapacitet shtesë ose që përballen me një situatë emergjente.”

Më shumë informacion rreth Accuscience është në dispozicionkëtu.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale prezanton qendrën oftalmike

Për të ndihmuar në luftimin e numrit në rritje të kujdesit zgjedhor, Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale kanë prezantuar një qendër oftalmike me porosi.
Lexo më shumë

Zgjerimi i kapacitetit të NHS në përgjigje të presionit urgjent të dimrit në Drejtorinë e Shërbimeve

Në një seri dëgjimesh të kohëve të fundit të provave gojore, Komiteti i Shëndetit dhe i Përzgjedhur i Dhomës së Komuneve ka dëgjuar nga një sërë ekspertësh të kujdesit shëndetësor mbi numrin në rritje të mbeturinave zgjedhore dhe listat e pritjes të NHS, të cilat tani kanë arritur një nivel të lartë prej 5.8 milionë pacientësh.
Lexo më shumë

Në dispozicion përmes Aleancës së Prokurimit të Uellsit

Korniza Modulare e Ndërtimeve u ofron organizatave të sektorit publik qasje të lehtë në sistemet e ndërtesave të prodhuara jashtë vendit, vëllimore dhe të panelizuara
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe