Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Излагање во Healthcare Estates 2022 година

4-5 октомври 2022 година
< Назад на настаните
Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен во Healthcare Estates од 4-ти до 5-ти октомври 2022 година во Манчестер Централ на штандот А51.

Со задоволство го најавуваме нашето присуство на Здравствени имоти. Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен во Healthcare Estates на 4ти – 5ти Октомври 2022 година во Манчестер Централ на трибината А51.

Дводневната конференција и изложба е најголемиот настан во ОК за здравствениот инженеринг и FM секторот и ќе очекува над 3000 посетители. Ќе има 4 клучни теми кои ќе ги одразуваат прашањата кои имаат најголемо влијание врз индустријата и оваа година ќе има повеќе клучни сесии во текот на двата дена.

Откако успешно ги прикажавме нашите мобилни капацитети претходно во Healthcare Estates, тимот на Vanguard е возбуден да ги истакне нашите широки мобилни, модуларни и мешани простори за здравствена заштита на овогодинешниот настан.

Со тековните притисоци за времето на чекање, тимот на експерти на Vanguard ќе биде присутен да разговара за тоа како Центри за дијагностика на заедницата и Хируршки центри може да обезбеди дополнителен клинички капацитет за локалното население. Vanguard ќе покаже како тие можат да им помогнат на давателите на здравствена заштита да се вратат попаметни преку мобилни и модуларни решенија за дополнителен капацитет и за замена. Тимот ќе биде достапен за да разговара и за тоа како модуларните капацитети во здравствениот систем можат да му помогнат на NHS да ја подобри ефикасноста и да постигне долгорочни цели за заштеда на трошоци и одржливост.

Посетителите на штандот Vanguard можат да очекуваат интерактивни тури низ виртуелната установа, зона на иновации со најнова медицинска опрема од нашите глобални партнери и шанса да освојат награда од аркадна машина.

Линдзи Дрансфилд, Главниот комерцијален директор во Vanguard Healthcare Solutions рече: „Возбудени сме што ќе се вратиме во Healthcare Estates уште еднаш оваа година. Имаме многу да покажеме со нашите мобилни, модуларни и мешани здравствени простори. Тимот Vanguard ќе биде присутен за да разговара за тоа како можеме да им помогнеме на болниците да се вратат попаметни со ЦДЦ и Хируршки центри.

Сакате да имате состанок еден-на-еден со тимот на Vanguard за да разговарате за потребите на вашите дијагностички центри во заедницата и хируршки центар? Контакт [email protected]

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions се финалисти на HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions влезе во потесен избор како финалист на HCSA EIS за Мидлендс и Источна Англија
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2024 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 8-ми и 9-ти октомври 2024 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница