Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Duke ekspozuar në Healthcare Estates 2022

4 – 5 tetor 2022
< Kthehu te ngjarjet
Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në Healthcare Estates më 4 - 5 tetor 2022 në Manchester Central në stendën A51.

Kemi kënaqësinë të njoftojmë praninë tonë në Pronat e kujdesit shëndetësor. Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në Healthcare Estates më 4th – 5th Tetor 2022 në Manchester Central në stendën A51.

Konferenca dhe ekspozita dy-ditore është ngjarja më e madhe në Mbretërinë e Bashkuar për sektorin e inxhinierisë së kujdesit shëndetësor dhe FM dhe do të presë mbi 3000 vizitorë. Ai do të ketë 4 tema kryesore që do të pasqyrojnë çështjet që kanë ndikimin më të madh në industri dhe këtë vit do të ketë më shumë seanca kryesore gjatë dy ditëve.

Pasi i kemi shfaqur me sukses objektet tona celulare më parë në Healthcare Estates, ekipi Vanguard është i ngazëllyer të nxjerrë në pah hapësirat tona të gjera të kujdesit shëndetësor celular, modular dhe të përzier në ngjarjen e këtij viti.

Me presionet e vazhdueshme për kohën e pritjes, ekipi i ekspertëve të Vanguard do të jetë gati për të diskutuar se si Qendrat e Diagnostifikimit Komunitar dhe Qendrat kirurgjikale mund të sigurojë kapacitete shtesë klinike për popullatat lokale. Vanguard do të tregojë se si ata mund të ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor në ndërtimin e më të zgjuarve përmes zgjidhjeve shtesë të lëvizshme dhe modulare dhe kapaciteteve zëvendësuese. Ekipi do të jetë i disponueshëm për të diskutuar gjithashtu se si pajisjet modulare brenda sistemit të kujdesit shëndetësor mund të ndihmojnë NHS në përmirësimin e efikasitetit dhe arritjen e qëllimeve afatgjata të kursimit të kostos dhe qëndrueshmërisë.

Vizitorët në stendën Vanguard mund të presin turne interaktive virtuale, një zonë inovacioni që përmban pajisjet më të fundit mjekësore nga partnerët tanë globalë dhe një shans për të fituar një çmim nga një makinë arcade.

Lindsay Dransfield, Shefi Tregtar në Vanguard Healthcare Solutions tha, "Ne jemi të ngazëllyer që do të kthehemi në Healthcare Estates edhe një herë këtë vit. Ne kemi shumë për të shfaqur me hapësirat tona të kujdesit shëndetësor celular, modular dhe me modalitet të përzier. Ekipi Vanguard do të jetë gati për të diskutuar se si mund t'i ndihmojmë spitalet të ndërtohen më të zgjuara me CDC dhe qendra kirurgjikale.

Dëshironi të keni një takim kokë më kokë me ekipin Vanguard për të diskutuar nevojat tuaja të Qendrave Diagnostike në Komunitet dhe Qendrës Kirurgjike? Kontaktoni [email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe