Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Достапно преку Велшката алијанса за набавки

19 јули, 2021 година
< Назад на вести
Modular Buildings Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор лесен пристап до произведени надвор од локацијата, волуметриски и панелизирани системи за згради

Vanguard здравствени решенија е назначен во рамката за модуларни згради (MB2) на велшкиот сојуз за набавки (WPA).

WPA Рамковниот договор за модуларни згради (проектирање, производство, снабдување и монтажа) е достапен за организациите од јавниот сектор во Велс и претставува едно од портфолиото за изградба, проширување и реновирање на WPA.

Целосно усогласен со OJEU, Modular Buildings Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор лесен пристап до произведени надвор од локацијата, волуметриски и панелизирани системи за згради.

Со нетрпение очекуваме да доставиме висококвалитетни здравствени згради до јавниот сектор.

Дознајте повеќе за рамката овде: https://www.welshprocurement.cymru/frameworks/construction-extension-and-refurbishment/modular-buildings-mb2/

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница