Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Në dispozicion përmes Aleancës së Prokurimit të Uellsit

19 Korrik, 2021
< Kthehu te lajmet
Korniza Modulare e Ndërtimeve u ofron organizatave të sektorit publik qasje të lehtë në sistemet e ndërtesave të prodhuara jashtë vendit, vëllimore dhe të panelizuara

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard është emëruar në Kornizën e Ndërtimeve Modulare (MB2) të Aleancës së Prokurimit të Uellsit (WPA's).

Marrëveshja Kuadër WPA për Ndërtesat Modulare (projektimi, prodhimi, furnizimi dhe instalimi) është në dispozicion të organizatave të sektorit publik në Uells dhe përbën një nga portofolin e ndërtimit, zgjerimit dhe rinovimit të WPA.

Plotësisht në përputhje me OJEU, Korniza Modulare e Ndërtimeve u ofron organizatave të sektorit publik akses të lehtë në sistemet e ndërtesave të prodhuara jashtë vendit, vëllimore dhe të panelizuara.

Ne mezi presim t'i ofrojmë sektorit publik ndërtesa të cilësisë së lartë të kujdesit shëndetësor.

Mësoni më shumë rreth kornizës këtu: https://www.welshprocurement.cymru/frameworks/construction-extension-and-refurbishment/modular-buildings-mb2/

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe