Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Si është të punosh në sektorin e pavarur të shëndetësisë?

29 janar, 2021
< Kthehu te lajmet
Përfitimet përfshijnë mundësi të mëdha për zhvillim personal dhe profesional, kontroll mbi punën tuaj dhe një kulturë pune gjithëpërfshirëse dhe të dhembshur, sipas një raporti të fundit.

Rrjeti i Pavarur i Ofruesve të Kujdesit Shëndetësor (IHPN), botuar së fundmi nje raport mbi atë se si është të punosh në sektorin e pavarur të kujdesit shëndetësor, i cili ka një rol jetik në ofrimin e kujdesit me cilësi të lartë si për pacientët e NHS ashtu edhe për sektorin privat. Gjetjet u bazuan në kërkime të gjera, duke përfshirë anketat dhe fokus grupet e stafit.

Tre tema kryesore dallohen midis gjetjeve të hulumtimit; karrierën, kontrollin dhe kulturën. Këto tema u shfaqën herë pas here dhe theksojnë se si stafi që punon në raportin e sektorit të pavarur është në gjendje të aksesojë iniciativat e zhvillimit profesional; punoni më fleksibël dhe mbani një ekuilibër të shëndetshëm punë-jetë; dhe punoni në një kulturë gjithëpërfshirëse dhe mbështetëse në vendin e punës. Më e rëndësishmja, stafi ndjeu se kishte kohë për t'u kujdesur për pacientët e tyre dhe për të ofruar rezultatet që kanë më shumë rëndësi për ta.

Gjatë pandemisë Covid-19, ekipet mjekësore si nga NHS ashtu edhe nga sektori i pavarur kanë punuar krah për krah për të mundësuar ofrimin e trajtimit jetik të NHS. Pothuajse 2 milion operacione, teste, seanca kimioterapie dhe konsultime të NHS janë dorëzuar në spitale të pavarura që nga marsi, ndërsa ofruesit e pavarur të diagnostikimit u vunë gjithashtu në dispozicion të NHS gjatë pandemisë.

Me NHS ende nën presion intensiv dhe nevojën për të trajtuar numrin në rritje të pacientëve që presin për kujdes, sektori i pavarur e sheh punën e përbashkët me NHS si diçka që do të duhet të vazhdojë. Sektori ka luajtur gjithashtu një rol në mbështetjen e zhvillimit të stafit të NHS, me një njoftim në vjeshtë të këtij viti se mjekët e rinj të NHS tani do të jenë në gjendje të përfitojnë nga mundësitë e reja të trajnimit në sektorin e pavarur.

Ofruesit e pavarur të kujdesit shëndetësor ofrojnë kujdes për mbi 10 milionë pacientë të NHS çdo vit – përveç mbi 750,000 udhëtimeve të pacientëve privatë çdo vit në spitale të pavarura.

Me lançimin e këtij raporti të ri, i cili thekson përvojat e atyre që punojnë në sektorin e pavarur të kujdesit shëndetësor, IHPN shpreson të inkurajojë punonjësit e kujdesit shëndetësor në të gjitha fazat e karrierës së tyre që të marrin në konsideratë sektorin e pavarur, ku ata mund të zhvillojnë karrierën e tyre, të kenë kontroll. mbi punën e tyre dhe gëzojnë një kulturë pune gjithëpërfshirëse të dhembshur.

Raporti mund të shkarkohet këtu: https://www.ihpn.org.uk/wp-content/uploads/2020/12/Working-in-the-independent-health-sector.pdf

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe