Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

60,000 procedura ortopedike në njësitë Vanguard

26 Korrik, 2018
< Kthehu te lajmet
Vanguard arrin një moment historik të procedurës në ortopedi.

60,000 procedura ortopedike

Këtë javë, Vanguard ka arritur një numër tjetër të madh në numërimin e procedurave – tani kemi organizuar më shumë se 60,000 procedura ortopedike brenda ambienteve tona të teatrove operative të lëvizshme.

Meqenëse popullsia e Mbretërisë së Bashkuar gëzon jetë më të gjatë dhe më të shëndetshme, operacioni i madh i kyçeve është shumë i kërkuar. Kjo përfshin procedurat që përbëjnë pjesë të rrugës së planifikuar - ose 'zgjedhore' të kujdesit, si zëvendësimet e ijeve dhe gjurit. Në vitin 2016, Regjistri Kombëtar i Përbashkët i Mbretërisë së Bashkuar regjistroi 210,364 zëvendësime të ijeve dhe gjurit, krahasuar me 156,325 zëvendësime të ijeve dhe gjurit të regjistruara në vitin 2011. Këto lloj procedurash përbëjnë një pjesë të madhe të numrit të procedurave tona ortopedike. Ato zhvillohen në objektet Vanguard në të gjithë NHS në kontinent dhe në Irlandë, gjithashtu.

Kujdesi ndaj traumës po vjen gjithnjë e më shumë në syrin e publikut ndërsa ndërgjegjësimi për sfidat me të cilat përballet NHS rritet. Kujdesi ndaj traumës, një specialitet shpesh i lidhur ngushtë me ortopedinë, zhvillohet gjithashtu në objektet Vanguard që janë aktive brenda NHS sot.

Si ndihmojnë teatrot Vanguard?

Teatrot e operacionit ortopedik kërkojnë hapësirë adekuate për vëllimin e madh të pajisjeve të nevojshme për të kryer zëvendësimet e kyçeve. Hapja e kockës rrit gjithashtu rrezikun e infeksionit të vendit kirurgjik. Për këtë arsye, sallat e operacionit në teatrot tona të lëvizshme kanë një plan urbanistik të brendshëm fleksibël për të ofruar hapësirën maksimale të mundshme për stafin klinik. Teatrot operative Vanguard që ofrojnë kujdes ortopedik kanë gjithashtu të pajisur ventilim me rrjedhje laminare. Ky lloj sistemi ajri jep një rrymë ajri të drejtuar me lëvizje të shpejtë nga një kapuç i pozicionuar mbi tryezën e operacionit, që do të thotë se 600 ndryshime ajri kalojnë mbi pacientin çdo orë. Në këtë mënyrë, çdo grimcë e kontaminuar shpërndahet me shpejtësi nga zona në rrezik. Kjo minimizon rrezikun e infeksionit.

Shifrat e listuara në numërimin e procedurave tona vijnë vetëm nga objektet e lëvizshme ku punojnë anëtarët e ekipit klinik Vanguard. Kjo do të thotë se numri total i procedurave është akoma më i lartë. Megjithatë, Vanguard janë të kënaqur të festojnë këtë moment historik dhe të luajnë një rol në mbështetjen e këtij shërbimi të nevojshëm dhe shpeshherë që ndryshon jetën për kaq shumë pacientë.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe