Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Surrey dhe Sussex NHS Healthcare Trust ndërmerr veprime për të ruajtur aksesin e pacientëve në shërbimet

13 Shtator, 2018
< Kthehu te lajmet
Surrey dhe Sussex Healthcare NHS Trust vendosën salla operative të lëvizshme për të mbuluar ofrimin e shërbimeve gjatë një projekti rinovimi.

Trusti i Kujdesit Shëndetësor të Surrey dhe Sussex NHS përdor sallonet operative të lëvizshme për të mbrojtur ofrimin e shërbimit

Surrey dhe Sussex Healthcare NHS Trust kanë vendosur dy salla operative të lëvizshme për të ruajtur aksesin e pacientëve në shërbimet gjatë rinovimit të dy prej sallave të tyre të përhershme operative.

Ata do t'i ofrojnë ekipit klinik të spitalit një mjedis klinik pune ndërsa teatrot e tyre janë jashtë funksionit. Teatrot e lëvizshme, të cilat kanë sisteme të ventilimit të ajrit me rrjedhje laminare për të siguruar ajër ultra të pastër të përshtatshëm për procedurat kirurgjikale invazive, do të jenë në vend për rreth 26 javë. A mobile operating theatre is delivered to Surrey and Sussex Healthcare NHS Trust Ndërsa njësitë janë në Trust, kirurgët e NHS të spitalit do të kryejnë të gjitha operacionet. Stafi i vetë Trustit do të kujdeset gjithashtu për pacientët para dhe pas operacionit të tyre. Kjo do të thotë që pacientët do të vazhdojnë të marrin trajtim në një mjedis akut lokal. Ai gjithashtu shmang nevojën që ata të udhëtojnë në distanca të gjata në vendet alternative të spitalit gjatë rinovimit.

Procedurat ortopedike në kërkesë

Teatrot e lëvizshëm do të ofrojnë kryesisht kapacitet për procedurat ortopedike. Këto janë disa nga operacionet më të kërkuara në NHS moderne, me mbi 240,000 procedura në 2016/17. Kjo është një rritje prej mbi 20,000 në krahasim me një vit më parë. Ndërsa jetojmë më gjatë, dhe popullsia gjithashtu rritet, kërkesa për këto procedura vetëm sa do të rritet.

Surrey dhe Sussex Healthcare NHS Trust e kanë marrë në konsideratë këtë nevojë në rritje. Si një masë proaktive, ata vendosën njësi të lëvizshme për të parandaluar formimin e një numri të madh pacientësh në listën e pritjes. Kjo qasje e vazhdueshme në një shërbim jetik do të mbështesë pacientët në marrjen e një trajtimi më të shpejtë për kushte shpesh të dhimbshme dhe kufizuese të jetës.

Njësitë mbërritën në spital në orët e para të mëngjesit të së shtunës, 1 shtator, duke minimizuar ndërprerjen në vend. Ata tani po i nënshtrohen një periudhe komisionimi klinik për të siguruar që mjedisi të jetë i standardit më të lartë të mundshëm përpara pranimit të pacientëve.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe