Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Si mund të trajtojë Vanguard shqetësimet parësore të profesionistëve të kujdesit shëndetësor

22 Tetor, 2021
< Kthehu te lajmet
Ndërsa numri i pazgjidhur i NHS arrin lartësi të reja prej 5.6 milionë pacientësh, me potencial për të arritur deri në 13 milionë, është thelbësore që sistemet dhe objektet në vijën e parë të pajisen me mjetet e nevojshme për të qenë në gjendje të bëjnë përparim në trajtimin e kësaj krize.

Ndërsa numri i mbetur i NHS arrin lartësi të reja 5.6 milionë pacientët, me potencial për të arritur deri në 13 milionë, është kritike që sistemet dhe objektet në vijën e parë të jenë të pajisura me mjetet e nevojshme për të qenë në gjendje të bëjnë përparim në trajtimin e kësaj krize. Megjithatë, sipas një të fundit Sondazhi i YouGov, mangësitë në ambientet e NHS kanë një ndikim të dëmshëm në këto përpjekje dhe në rezultatet e pacientëve.

Duke intervistuar më shumë se 1000 profesionistë të kujdesit shëndetësor në një sërë rolesh, studimi ilustroi një pamje shqetësuese, me 401 TP4T të anketuar që besojnë se mungesa e investimeve në objektet e NHS po kufizon ofertën dhe shërbimet e tyre në një kohë kur sektori përpiqet të kapërcejë sfidat e jashtëzakonshme. shkaktuar nga pandemia. Anketa vazhdon të zbulojë se 341 TP4T e të pyeturve mendonin se të metat në këto ambiente po pengonin përparimin e vlefshëm në adresimin e ngarkesës së mbetur.

Duke diskutuar se çfarë ishte ajo që po i kufizonte këto objekte, të anketuarit theksuan gjerësisht çështjet e kapacitetit, me dhomat që ishin shumë të vogla për t'iu përmbajtur udhëzimeve për distancimin shoqëror, mes mungesës së përgjithshme të hapësirës. Karakteristika të tjera që u konsideruan se pengonin ofrimin e kujdesit për pacientët ishin mungesa e stafit dhe ndërtesat e vjetra, të papërshtatshme për të menaxhuar sfidat e jashtëzakonshme me të cilat përballet sektori i kujdesit shëndetësor.

Zgjidhjet inovative dhe të personalizuara të Vanguard fokusohen në krijimin e kapaciteteve shtesë dhe zgjerimin e infrastrukturës ekzistuese, qoftë kjo si një vend i pavarur apo i integruar brenda një siti ekzistues, duke kapërcyer kufizimet e kapacitetit.

Një ofertë e larmishme, hapësirat inovative të Vanguard veprojnë si një "një ndalesë" për të reduktuar presionin mbi spitalet përreth. Vanguard përdor një kombinim të një njësie docking modulare, e cila mund të instalohet në vende të kufizuara në hapësirë, dhe objekte të lëvizshme të kujdesit shëndetësor, duke e bërë të disponueshme teatrin e shërbimeve endoskopike pa pasur nevojë për investime të konsiderueshme kapitale. Jonë objektet modulare të kujdesit shëndetësor ofrojnë hapësirë fleksibël dhe me kosto efektive për të rritur aftësitë e sitit, pa sakrifikuar cilësinë e kujdesit.

Duke përdorur metoda moderne të ndërtimit në vend të tullave dhe llaçit tradicional, Vanguard siguron që objektet tona të shpërndahen shpejt dhe në mënyrë të sigurt, duke lejuar profesionistët e kujdesit shëndetësor të adresojnë problemin e mbetur me urgjencën dhe efikasitetin e kërkuar për të zgjidhur këtë krizë.

Përtej kësaj, oferta jonë përfshin një model të kujdesit në komunitet, duke ndihmuar në integrimin e zgjidhjeve të kujdesit dhe duke i bërë shërbimet zgjedhore dhe diagnostikuese më të aksesueshme. Për shkak të ekspertizës sonë, Vanguard është e pajisur për t'iu përgjigjur nevojave dhe shqetësimeve të shprehura nga profesionistët e kujdesit shëndetësor si pjesë e sondazhit të YouGov.

Ndërsa NHS kërkon të bëjë përpjekje nga ndikimet katastrofike të COVID-19 dhe me presionet sezonale në rritje, është thelbësore që profesionistët e kujdesit shëndetësor të pajisen me mjetet më të fundit për t'i lejuar ata të kapërcejnë këto sfida dhe ta shtyjnë NHS përtej suksesit të tij para pandemisë. për të arritur lartësi të reja.

Për të mësuar më shumë rreth shpërndarësve modularë të Vanguard, klikoni këtu:

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe