Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njësia e teatrit Vanguard ofron në Karaibe

12 Korrik, 2017
< Kthehu te lajmet
Një njësi Vanguard ka bërë udhëtimin e saj 4500 milje në shtëpi pas një vendosjeje dyvjeçare në Bonaire.

4,500 milje përtej Atlantikut dhe përsëri në shtëpi. Njësia Vanguard që ka mbështetur ishullin Bonaire si sallën e saj të vetme operative mbërrin përsëri në Britani. Kjo pason një kalim 18-ditor në bordin e një anije mallrash. Teatri celular po kthehet nga një vendosje dyvjeçare në Bonaire, një territor holandez në brigjet e Venezuelës.

A mobile operating theatre travelling by road in the Caribbean

Misioni i tij ishte të siguronte kapacitet për kujdesin akut të vazhdueshëm, ndërkohë që teatri i vetëm operativ i ishullit iu nënshtrua rinovimeve të rëndësishme. Bonaire është shtëpia e rreth 19,000 banorëve të përhershëm dhe përjeton një fluks turistësh gjatë muajve të ngrohtë. Këta janë kryesisht zhytës, entuziastë të snorkeling dhe pasagjerë të anijeve turistike. Sërfistët me erë dhe adhuruesit e kajakut janë gjithashtu vizitorë të shpeshtë, të tërhequr nga erërat e forta tregtare dhe një nga pyjet më të ruajtura të mangrove në Karaibe. Objekti Vanguard duhej të merrej me një larmi të madhe rastesh. Çfarëdo që hynte nga dyert që kërkonte ndërhyrje kirurgjikale kalonte përmes teatrit celular - duke përfshirë një lindje të papritur në orët e para të mëngjesit!

Pas një vendosjeje të suksesshme, objekti tani po kthehet në MB. Do të auditohet, do t'i jepet pak TLC dhe do të bëhet gati për detyrën e radhës. Zbuloni më shumë rreth sfidave me të cilat u përball objekti në mjedisin tropikal dhe përgjigjet novatore që ekipi Vanguard dha duke lexuar studimin tonë të rastit Bonaire.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe