Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Koha për të menduar ndryshe për rritjen e kapacitetit

15 Shtator, 2021
< Kthehu te lajmet
Në një artikull për Hospital Times, CEO i Vanguard, David Cole eksploron pse është koha për të menduar ndryshe se si të rritet kapaciteti i kujdesit shëndetësor dhe roli që mund të luajë infrastruktura fleksibël në rinovimin dhe rimëkëmbjen e NHS në një klimë pas COVID.

Pandemia e COVID-19 dhe efektet e saj shkatërruese të valëzuar kanë hedhur dritë mbi jofleksibilitetin e infrastrukturës aktuale të NHS, duke penguar aftësinë e organizatave të kujdesit shëndetësor për të përkulur dhe për t'iu përgjigjur kërkesës në rritje dhe ndërprerjes së shërbimeve. Ndërsa NHS rimëkëmbet nga pandemia, nevojitet një ekzaminim i plotë i mjedisit të ndërtuar të NHS dhe kërkohen qasje dhe zgjidhje të ndryshme për të krijuar më shumë fleksibilitet dhe përshtatshmëri.

Në një artikull për Hospital Times, CEO i Vanguard, David Cole eksploron pse është koha për të menduar ndryshe se si të rritet kapaciteti i kujdesit shëndetësor dhe roli infrastrukturë fleksibël mund të luajë në rinovimin dhe rikuperimin e NHS në një klimë pas COVID.

https://www.hospitaltimes.co.uk/time-to-think-differently-about-boosting-capacity/ 

 

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe