Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ndihma e Frimley Health NHS Foundation

29 Korrik, 2021
< Kthehu te lajmet
Rritja e kapacitetit në procedurat e endoskopisë nëpërmjet përdorimit inovativ të një zgjidhjeje modulare me porosi.

Vanguard Healthcare Solutions punoi së bashku me Fondacionin Frimley Health NHS Trust për të hartuar dhe ndërtuar një zgjidhje endoskopike "me një ndalesë" e cila përfshin jo vetëm dy dhoma procedurash klinike me cilësi të lartë, por edhe një brenda shtëpisë Kompleti i dekontaminimit të endoskopit me qendër në Spitalin Wexham Park në Slough.

Ndërtesa përfshin gjithashtu një zonë pritjeje dhe pritjeje, dy dhoma konsultimi, sheshin e rikuperimit me gjashtë shtretër, ambiente dhe kuzhinë për pacientët, ambiente të mirëqenies dhe impianteve të stafit, dhoma teknike dhe magazinimi. Ndërtesa modulare, e krijuar nga 46 njësi të vetme, u ndërtua në pak më pak se dy muaj.

Kapacitetet për procedurat me zgjedhje në të gjithë vendin janë përballur me presion të shtuar si pasojë e COVID-19. Që nga hapja në shkurt të këtij viti, njësia ka pasur një numër të madh pacientësh çdo ditë. Njësia kryen një sërë procedurash endoskopike duke përfshirë kolonoskopi, sigmoidoskopi dhe gastroskopi. Ai ka staf nga vetë ekipet klinike të Trustit.

Simon Conroy, Menaxher Kombëtar i Shitjeve të Endoskopisë për Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor Vanguard, tha: “Ky projekt është një shembull i shkëlqyer i një Trust që përdor të menduarit dhe zgjidhjet novatore për t'i ndihmuar ata të ofrojnë kujdes thelbësor për pacientin dhe të rrisin kapacitetin.

"Ne kemi qenë të kënaqur që punojmë kaq ngushtë me ekipin në Wexham Park për të krijuar një njësi e cila është absolutisht e porositur për nevojat e tyre klinike dhe ofron një mjedis me cilësi të lartë brenda të cilit mund të ofrohet kujdes i shkëlqyer për pacientët."

Stephen Holmes, Drejtor i Asociuar i Capital në Frimley Health, tha: "Ne ishim shumë të impresionuar me shpejtësinë me të cilën u projektua dhe u ndërtua paketa e re e endoskopisë. Na ka mundësuar që të rrisim me shpejtësi kapacitetin për këto shërbime të rëndësishme diagnostikuese në Spitalin Wexham Park, në mënyrë që më shumë pacientë tanë të mund të vlerësohen sa më shpejt të jetë e mundur.”

Klikoni këtu për të bërë një turne video të objektit të ri

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe