Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Praktikues teatri

Si praktikues i teatrit, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e kujdesit ndaj pacientit në pajisjet mobile Vanguard në emër të një spitali pritës.

Ne jemi një ofrues ndërkombëtar i shërbimeve klinike dhe infrastrukturës britanike, në pronësi private, që mbështesim klientët e kujdesit shëndetësor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe në mbarë botën.

Objektet tona modulare dhe të lëvizshme të dizajnuara dhe të ndërtuara sipas qëllimit u ofrojnë klientëve tanë Teatro Operacioni, Reparte, Kompleta Endoskopie dhe njësi dekontaminimi dhe diagnostikimi të reja ose zëvendësuese. Si pjesë e zgjidhjes sonë për klientët tanë, ne gjithashtu i mbështesim ata me ekipe dhe pajisje klinike.

Me një ekip në rritje të shpejtë prej mbi 150 kolegësh ndërkombëtarisht, vlerat tona përcaktojnë se si ne bëjmë biznes me klientët tanë, brenda dhe jashtë vendit: Të fokusuar te pacientët; Inovative; Të përgjegjshme; I pasionuar; Puna ekipore.

Ju po na bashkoheni në një pjesë emocionuese të udhëtimit tonë ndërsa rritemi dhe diversifikojmë.

Përmbledhja e punës

Si praktikues i teatrit, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e kujdesit ndaj pacientit në pajisjet mobile Vanguard në emër të një spitali pritës. Ju do të keni përvojë aktuale në të paktën dy nga fushat kryesore të punës, anestezi, pastrim kirurgjik, rikuperim dhe endoskopi.

Përgjegjësitë përfshijnë gjithmonë ruajtjen e një mjedisi të sigurt dhe efikas të punës dhe sigurimin që të ruhet një standard i lartë ekspertize dhe profesionalizmi në të gjitha aktivitetet klinike. Kjo do të bëhet përmes zbatimit rigoroz dhe të qëndrueshëm të politikave dhe procedurave të spitalit të Kompanisë dhe Klientit.

Mund t'ju kërkohet të punoni si pjesë e një ekipi Vanguard, si përfaqësuesi i vetëm i Vanguard në një ekip spitalor pritës ose një lehtësues i njësisë.

Fleksibiliteti 

Postimi kërkon fleksibilitet pasi përfshin udhëtime të konsiderueshme brenda Mbretërisë së Bashkuar, duke përfshirë qëndrimet gjatë natës dhe kohën larg shtëpisë.

Përgjegjësitë kryesore

 • Demonstroni njohuri për njësitë Vanguard duke përfshirë kontrollet ditore, javore dhe mujore.
 • Sigurimi që njësia të mbetet funksionale duke u siguruar që të gjitha pajisjet dhe sistemet e njësisë funksionojnë siç duhet dhe se mjedisi është i sigurt dhe i pastër.
 • Raportimi i incidentit aty ku është e përshtatshme.
 • Zhvilloni praktikën klinike duke ndarë njohuritë me bashkëprofesionistët dhe merrni pjesë në procesin e auditimit klinik.
 • Zhvilloni dhe mbani komunikim dhe marrëdhënie të mira me të gjithë kolegët brenda Vanguard dhe të gjithë stafin në faqet e klientëve.
 • Përfaqësoni kompaninë çdo ditë me spitalin e klientëve.
 • Gatishmëria për të mësuar aftësi plotësuese për të përfshirë Endoskopinë dhe infermierinë në repart.
 • Për të punuar brenda një ambienti endoskopie ose reparti kur kërkohet.
 • Të veprojë si Kujdestar Zjarrfikës i njësisë sipas përshkrimit të punës së Gardianit të Zjarrfikësve Vanguard, sipas nevojës.
 • Çdo detyrë tjetër e arsyeshme që ju kërkohet të kryeni.
 • Sigurohuni që të ruhet zhvillimi i vazhdueshëm profesional personal dhe regjistrimi përkatës profesional.
 • Të gjithë punonjësit pritet të promovojnë dhe punojnë brenda kornizës së menaxhimit të cilësisë së Vanguard në çdo kohë

Njohuri, aftësi dhe përvojë

Thelbësore
 • Kualifikim profesional, përkatës në lidhje me këtë fushë pune (NMC HCPC) me regjistrim të përditësuar.
 • Përvojë në dy nga sa vijon: anestezi; pastrim kirurgjik; rikuperim me gatishmëri për t'u trajnuar në një kompetencë të tretë.
 • Përvoja dhe kompetenca e dëshmuar klinike brenda sallave të operacionit.
 • Mbajtës i një patentë shoferi të plotë aktual në Mbretërinë e Bashkuar.
 • Qasje fleksibël dhe e adaptueshme me aftësinë për t'u përshtatur në mjedise që ndryshojnë vazhdimisht.
 • Proaktiv dhe i vetë-motivuar me gatishmëri për të mësuar aftësi të reja.
 • Të ketë një nivel të lartë të vetëdijes.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe brenda një ekipi.
 • Kuptimi i praktikës aktuale në kujdesin shëndetësor.
 • Menaxhimi i marrëdhënieve dhe aftësitë e komunikimit.
 • Aftësitë e Microsoft Office për të përfshirë MSExcel, MSWord.
E dëshirueshme
 • Trajnimi i detyrueshëm përkatës i përditësuar p.sh.: trajtimi manual; reanimim; kontrollin e infeksionit.

Përfitimet tona

Mënyra e jetesës

Pushimi vjetor
 • 5 javë në vit (prill - mars) + pushime bankare në Mbretërinë e Bashkuar. + opsioni për të blerë / shitur 1 javë pushim vjetor.
Makinë
 • Ndihmë ose makinë kompanie
Skema e zbritjes së punonjësve
 • Skema online e zbritjeve për ofruesit e shitjes me pakicë, shëndetit, kohës së lirë dhe stilit të jetesës
Sigurimi i Jetes
 • 4 x Paga vjetore, deri në moshën 75 vjeç
Pension
 • Kontributi i kompanisë prej 5%. Kontributet e punonjësve janë 5% të cilat mund të rriten në çdo kohë.
Familje miqësore
 • Pushimi i lindjes dhe pagesa ligjore
 • Pushimi i atësisë dhe pagesa ligjore
 • Pushimi i përbashkët prindëror dhe pagesa ligjore
Njohja e punonjësve
 • 1TP1 Çmimet Tian
 • Ngjarjet e festimit të stafit
 • Çmime për shërbim të gjatë
 • Skema e referimit të punonjësve

Mjedisore, sociale dhe qeverisje

ESG

Ne i marrim përgjegjësitë tona seriozisht dhe duke punuar në partneritet me ARK Business Conservation Projects dhe Year Hear, kemi mundësi që anëtarët e ekipit të përfshihen në aktivitete dhe iniciativa që mbështesin strategjinë tonë ESG: duke përfshirë ditët e vullnetarëve; kontributi mjedisor dhe projekte të qëndrueshme.

Mirëqenia

Pagesa e sëmundjes
 • Deri në 4 javë pagesë të plotë (pas 3 vitesh shërbimi).
COVID-19
 • Ne mbështesim programin e vaksinimit dhe inkurajojmë të gjithë punonjësit që të vaksinohen.
 • Për COVID-in e konfirmuar, mungesa e sëmundjes paguhet duke përfshirë periudhën e provës.
Ilaçet e gripit
 • Rimbursohet plotësisht
Plani i parave të kujdesit shëndetësor (përfshin terapi alternative)
 • Rikuperoni para nga shpenzimet tuaja të përditshme mjekësore - dentare, optike, kiropodi, terapi profesionale (e cila përfshin fizioterapi, osteopati, kiropraktikë, homeopati, hipnoterapi dhe refleksologji) konsultime dhe teste speciale, ekzaminim shëndetësor, vlerësim në internet të stilit të jetesës.
 • GP akses 24/7 me mbulim mbarëbotëror dhe shërbim privat me recetë.
 • Programi i Asistencës së Punonjësve, i cili përfshin këshillim konfidencial dhe shërbim të linjës së ndihmës.
Skema Cikli për Punë
 • Skema e sakrificës së pagës që ju mundëson të blini një cikël të ri deri në vlerën 1000 £
Ndihma e Parë e Shëndetit Mendor
 • Ne kemi trajnuar Ndihmës të Parë të Shëndetit Mendor në të gjithë organizatën.

Zhvillimi

Anëtarësitë vjetore profesionale
 • Ne rimbursojmë një anëtarësim/abonim profesional në vit.
Marrëveshjet e studimit
 • Ne mbështesim shumë nga anëtarët e ekipit tonë me studime profesionale si pjesë e zhvillimit të karrierës së tyre.
Trajnim i detyrueshëm me pagesë
 • Për të gjithë stafin klinik, ne zhvillojmë trajnime të detyrueshme vjetore në fundjavë dhe kjo paguhet me tarifën përkatëse jashtë orarit.

Si të aplikoni

Nëse jeni një klinicist inovativ dhe i pasionuar, do të donim të dëgjonim nga ju. Për më shumë informacion ose për të aplikuar, dorëzoni CV-në tuaj dhe letrën mbuluese, duke përfshirë pritjet e pagave, në: [email protected]

Aplikoni për këtë pozicion

Praktikues teatri

Në shkallë vendi
Kohë e plotë
I perhershem
Aplikoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe