Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Teatër celular në vend për të ndihmuar në lehtësimin e presioneve të dimrit

11 Dhjetor, 2018
< Kthehu te lajmet
Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e një njësie teatri të lëvizshëm që do ta ndihmojë atë të rrisë kapacitetin e tij operativ me rreth 120 procedura në muaj.

Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e a teatër celular njësi e cila do ta ndihmojë atë të rrisë kapacitetin e saj operacional me rreth 120 procedura në muaj.

Lincolnshire Veriore dhe Fondacioni Goole NHS (NLaG) mori dorëzimin e teatrit celular Vanguard Healthcare Solutions në fillim të nëntorit dhe u bë plotësisht funksional më 26 nëntorth, kur priti pacientin e saj të parë.

Teatri po ndihmon Trustin për të kryer 30 operacione shtesë në javë, duke ofruar shërbime për pacientët në të gjithë Scunthorpe, Grimsby dhe Goole dhe do të përdoret për procedurat e urologjisë, gjinekologjisë dhe kirurgjisë së përgjithshme.

Ai është planifikuar të jetë në terren për gjashtë muaj dhe më shumë se 700 njerëz duhet të përfitojnë gjatë kohës së tij në terren në Goole dhe Spitalin e Qarkut.

I projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard, teatri ofron një dhomë anestezie, sallë operacioni, zonë pastrimi, një zonë rikuperimi me dy shtretër, në fazën e parë, ajër mjedisor të filtruar me HEPA, banka të integruara të gazit mjekësor, dhomë zhveshjeje dhe zona shërbimi.

Anëtarët e ekipit klinik Vanguard po mbështesin vetë kirurgët dhe anestezistët e Trustit.

Teatri i ri është instaluar në anën e spitalit kryesor pranë parkimit të makinave të personelit dhe është i lidhur pa probleme me ndërtesën kryesore të spitalit nëpërmjet një korridori lidhjeje të porositur dhe të ndërtuar me qëllim për t'u siguruar që pacientët të ndiejnë se teatri është pjesë e spitalit.

Kerry Carroll, Drejtor i Asociuar i Strategjisë dhe Planifikimit në NLAG, tha: “Ne kemi punuar shumë në prapaskenë duke planifikuar për periudhën e dimrit dhe jemi të kënaqur që kemi rritur kapacitetin tonë për të trajtuar pacientët përmes përdorimit të këtij teatri celular.”

Shelley Bradburn, motra e teatrit në spitalin Goole, tha: “Ekipi klinik këtu në spital e ka mirëpritur objektin shtesë dhe kjo do të thotë se ne mund të shohim më shumë pacientë dhe shpresojmë që, gjatë dimrit, të mos shohim që procedurat të shtyhen ose anulohen. ”

Simon Squirrell, Menaxher i Lartë i Llogarisë në Vanguard, tha: "Ne jemi të kënaqur që kemi qenë në gjendje të ofrojmë këtë kapacitet të rritur për NLaG dhe që jemi në gjendje të ofrojmë një mjedis klinik për të mbështetur xhiron e pacientit."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe