Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Trust përgatitet për presionet e dimrit me instalimin e teatrit celular

12 Nëntor, 2018
< Kthehu te lajmet
Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e një njësie teatri të lëvizshëm që do ta shohë atë të rrisë kapacitetin e tij operativ me 120 procedura shtesë në muaj.

Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e a njësi e lëvizshme teatrore e cila do ta shohë atë të rrisë kapacitetin e saj operacional me 120 procedura shtesë në muaj.

Lincolnshire Veriore dhe Fondacioni Goole NHS (NLaG) mori dorëzimin e teatrit celular Vanguard Healthcare Solutions në fillim të këtij muaji. Ai do të jetë plotësisht funksional në fund të nëntorit pas përfundimit të testimit dhe ndërtimit të korridoreve lidhëse.

Teatri do të lejojë Trust të kryejë 120 operacione shtesë në muaj, duke ofruar shërbime për pacientët në të gjithë Scunthorpe, Grimsby dhe Goole. Ai është planifikuar të jetë në terren për gjashtë muaj dhe më shumë se 700 njerëz duhet të përfitojnë gjatë kohës së tij në terren në Spitalin Goole.

I projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard, teatri ofron një dhomë anestezie, sallë operacioni, zonë pastrimi, një zonë rikuperimi me dy shtretër, në fazën e parë, ajër mjedisor të filtruar me HEPA, banka të integruara të gazit mjekësor, dhomë zhveshjeje dhe zona shërbimi.

Pasi teatri të jetë plotësisht funksional do të përdoret për procedura duke përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, urologjinë, gjinekologjinë dhe ortopedinë. Përveç kësaj, anëtarët e ekipit klinik Vanguard do të mbështesin vetë kirurgët dhe anestezistët e Trustit. Teatri i ri do të instalohet në anën e spitalit kryesor ngjitur me parkingun e personelit. Do të ketë një korridor lidhës të ndërtuar me qëllim për të siguruar që pacientët të ndiejnë se teatri është pjesë e spitalit.

Pam Clipson, Drejtoreshë e Strategjisë, Planifikimit dhe Performancës, tha: “Ne po punojmë shumë prapa skenave duke planifikuar për periudhën e dimrit; ky teatër celular është një zgjidhje krijuese për të ndërtuar kapacitete shtesë në teatrot tona duke siguruar që ne mund të shohim më shumë njerëz. Ky është një teatër celular plotësisht funksional, lloji që është përdorur në shumë site në mbarë vendin.

“Prioriteti ynë është të sigurohemi që po ofrojmë kujdes të sigurt dhe efektiv. Ky teatër shtesë do të ndihmojë në sigurimin e kapaciteteve gjatë periudhës së dimrit, me 10 seanca në javë, duke na lejuar të trajtojmë afërsisht 120 pacientë të tjerë në muaj.”

Simon Squirrell, Menaxher i Lartë i Llogarisë Vanguard, tha: "Ne jemi të kënaqur që kemi qenë në gjendje të ofrojmë këtë kapacitet të shtuar për Spitalin Goole dhe që jemi në gjendje të ofrojmë një mjedis klinik i cili është i cilësisë më të mirë, si në aspektin e objekteve ashtu edhe me personelin. .”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe