Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Përgatitja për stuhinë

1 Gusht, 2019
< Kthehu te lajmet
Sigurimi i plotësimit të nevojave mjekësore

Moti është një nga ato gjëra për të cilat ankohet shpesh – por moti i rëndë mund të ketë pasoja jashtëzakonisht të rënda për ata që jetojnë me kushte afatgjata, kronike ose kërcënuese për jetën. Një raport i kohëve të fundit në Crisis Response Journal eksploron çështjet që duhen marrë në konsideratë nga ata që i nënshtrohen mbështetjes mjekësore të vazhdueshme, që shpëton jetë, siç është trajtimi i rregullt i kancerit ose dializa?

Gjatë këtyre situatave më sfiduese mund të jetë e vështirë të ruhet ofrimi i shërbimeve të kujdesit shëndetësor të cilat vetë mund të dëmtohen. Si mund të sigurohemi që njerëzit të trajtohen, të mbështeten dhe të ndihmohen si në momentin e menjëhershëm të ngjarjes ashtu edhe pas saj?

Lexoni më shumë rreth rekomandimeve për individët në

https://www.crisis-response.com/Articles/593204/Preparing_for_the.aspx

Këto lidhje ofrohen si lehtësi dhe për qëllime informativevetëm; ato nuk përbëjnë një miratim ose miratim nga Vanguard HealthcareZgjidhjet e ndonjë prej produkteve, shërbimeve ose opinioneve të korporatës oseorganizatë apo individ. Vanguard Healthcare Solutions nuk mban asnjë përgjegjësi përsaktësinë, ligjshmërinë ose përmbajtjen e faqes së jashtme ose për atë të lidhjeve të mëvonshme.Kontaktoni faqen e jashtme për përgjigjet e pyetjeve në lidhje me përmbajtjen e saj.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe