Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard mbështet spitalin e Oxfordshire me Njësinë e Dekontaminimit të Endoskopit

8 Qershor, 2018
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions lançoi së fundmi Njësitë e Dekontaminimit të Endoskopit për të ndihmuar spitalet të plotësojnë kërkesën në rritje për procedurat e endoskopisë.

Rritja e kërkesës kërcënon të tejkalojë kapacitetin e dekontaminimit të endoskopit

Vanguard Healthcare Solutions lançoi së fundmi Njësitë e Dekontaminimit të Endoskopit për të ndihmuar spitalet të plotësojnë kërkesën në rritje për procedurat e endoskopisë. Kjo kërkesë po rritet me rreth 10% nga viti në vit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Tani një nga njësitë e reja do të ndihmojë Spitalet Universitare të Oksfordit NHS Fondacioni Trust të mbajë shërbimet për pacientët ndërsa punimet e përmirësimit janë duke u zhvilluar.

Të vendosura në njësi klinike të lëvizshme, suitat e specializuara pastrojnë ose "dekontaminojnë" pajisjet e përdorura në procedurat endoskopike. Këto mund të përfshijnë ekzaminime të stomakut, zorrëve dhe gjoksit. Vanguard's mobile endoscope decontamination unit side view

Vanguard nxjerr në treg një produkt të ri për të mbështetur spitalet

Njësia e dekontaminimit të endoskopit është plotësisht në përputhje me HTM, duke përfshirë të gjitha aspektet që lidhen me sigurinë nga zjarri. Është projektuar në përputhje me udhëzimet e JAG. Me dyert hyrëse dhe dalëse të dedikuara, rrjedha e punës e njësisë do të thotë që hapësirat e ndotura dhe të pastra janë gjithmonë të ndara.

Ofron një ambient pune të gjerë, të kontrolluar nga klima, me dritë natyrale përmes dritareve dhe dyerve prej xhami. Ajo gjithashtu përmban një zonë të mirëqenies së stafit. Fazat e projektimit dhe pajisjeve përfshinin konsultimin me stafin klinik të vijës së parë. Ato u mundësojnë spitaleve të vazhdojnë shërbimet e endoskopisë kur zonat e tyre të dekontaminimit të brendshëm janë jashtë shërbimit. Kjo mund të jetë për shkak se ato funksionojnë me kapacitet të plotë, pajisjet duhet të zëvendësohen ose për shkak të avarive.

Një Njësi e Dekontaminimit të Endoskopit do të mbështesë procedurat e vazhdueshme endoskopike në Spitalin John Radcliffe ndërsa Trusti zhvillon një strukturë të përhershme të përmirësuar.

Kompleti do të jetë në vend për nëntë muaj. Do të jetë në gjendje të dekontaminojë deri në 120 endoskopë në ditë. Këto do të kenë kryer një sërë procedurash, duke përfshirë kolonoskopi dhe ekzaminime gastrike.

Vanguard fitoi kontratën për ofrimin e Njësisë së Dekontaminimit të Endoskopit, pasi pati sukses në një mini-konkurs brenda kuadrit Bashkëpunues të Prokurimit Tregtar të Anglisë së Veriut.

Steve Peak, Drejtor i Dorëzimit dhe Zhvillimit të Vanguard, tha: “Objektet spitalore po menaxhojnë ngarkesa të mëdha pune dhe çdo mbyllje, qoftë e paplanifikuar ose si pjesë e një rinovimi të planifikuar, mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në ofrimin e shërbimit të spitalit.

“Ne jemi të kënaqur që kemi qenë në gjendje të mbështesim Spitalin John Radcliffe në këtë mënyrë, ndërsa ata përmirësojnë mjediset e tyre ekzistuese dhe zhvillojnë një njësi të re të përhershme, të përditësuar. Ne kemi punuar ngushtë me ta për të siguruar që dizajni i objektit të plotësojë nevojat e tyre.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe