Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Sigurimi i kapaciteteve shtesë për një nga partnerët tanë të NHS

25 Korrik, 2017
< Kthehu te lajmet
Vanguard kanë ofruar kapacitete shtesë në Trustin e Fondacionit NHS në Norfolk dhe Norwich University Hospitals

Duke punuar së bashku

Vanguard ka punuar në partneritet me Norfolk dhe Norwich University Hospitals NHS Foundation Trust për të plotësuar kapacitetin fizik të spitalit. Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare dhe një repart i lëvizshëm i lidhur me ndërtesën e spitalit nëpërmjet një korridori të ndërtuar me qëllim. Kjo i mundësoi Trust-it të ruajë fluksin efikas të pacientëve gjatë një periudhe të kërkesës maksimale për procedurat e kirurgjisë ditore. Këto lloj procedurash - në të cilat pacientët pranohen, trajtohen dhe shkarkohen në të njëjtën ditë - po bëhen gjithnjë e më të përhapura dhe janë të përshtatshme në mënyrë ideale për një institucion të lëvizshëm. Pacientët mund të përjetojnë një rrugë të plotë trajtimi përmes një njësie të pavarur. Kjo ofron një rrugë të sigurt dhe efektive drejt trajtimit pa rritur kapacitetin e pacientit në spitalin e përhershëm. Surgeons perform day surgery in mobile operating theatre

250,000 procedura

Ky projekt pa gjithashtu një arritje të rëndësishme për Vanguard. Një procedurë u zhvillua në objektin celular që shënoi 250,000 procedura në njësitë celulare Vanguard në nivel global. Flota jonë mund të lehtësojë mbi 90% të të gjitha llojeve të procedurave klinike të kryera në një spital të madh akut. Kjo përfshin zëvendësimet e ijeve, heqjen e kataraktave dhe procedurat e endoskopisë. Këto janë ndër llojet e procedurave që kanë përjetuar kërkesë në rritje kohët e fundit. Si rezultat i kësaj nevoje në rritje, shumë spitale po përpiqen të gjejnë kapacitete të mjaftueshme për të kryer një numër më të madh të këtyre procedurave.

Tani mund të lexoni më shumë rreth këtij projekti, duke përfshirë informacionin në lidhje me efiçencën e kostos që janë në dispozicion për spitalet e NHS duke përdorur pajisjet e lëvizshme siç duhet. Mund të mësoni më shumë rreth suksesit të Fondacionit NHS të Spitaleve Universitare Norfolk dhe Norwich në studimin tonë të rastit.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe