Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Optimizimi i qendrave kirurgjikale për stafin

11 Nëntor, 2022
< Kthehu te lajmet
Optimizimi i qendrave kirurgjikale për stafin: Raste studimore mbi trajnimin, mirëqenien dhe mbajtjen

Vanguard Healthcare Solutions ka kënaqësinë të ndajë një rishikim nga kolegët artikull nga British Journal of Healthcare Management, prodhuar në bashkëpunim me disa nga profesionistët më të vlerësuar të kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar. Artikulli shqyrton rastin e qendrave kirurgjikale dhe ndikimin e tyre pozitiv në trajnimin, mirëqenien dhe mbajtjen e stafit.

Duke përdorur studime të rasteve përkatëse nga qendrat kirurgjikale të vendosura në të gjithë Anglinë, artikulli është i ndarë në katër seksione të qarta:

 • Rasti për qendrat kirurgjikale
 • Trajnim në qendrat kirurgjikale
 • Përmirësimi i kënaqësisë dhe mirëqenies së stafit
 • Përfundimet përfundimtare për qendrat kirurgjikale

Qendrat kirurgjikale janë miratuar gjerësisht nga Kolegji Mbretëror i Kirurgëve Angli (RCSE) si një mjet thelbësor për të luftuar presionet në rritje në kujdesin zgjedhor. Në verën e vitit 2022, RCSE publikoi një raport të titulluar 'Rasti për qendrat kirurgjikale', e ndjekur nga një webinar shoqërues që u zhvillua më tej mbi konceptin e qendrave kirurgjikale dhe përfitimet e krijimit të zonave të dedikuara për kujdesin zgjedhor, larg kujdesit urgjent.

Artikulli British Journal of Healthcare Management zgjeron përfitimet e qendrave kirurgjikale në zona më të gjera të sistemit të kujdesit shëndetësor. Duke iu referuar rasteve përkatëse të studimeve të qendrave kirurgjikale të vendosura në Spitalin e Mbretëreshës Marisë, Spitalin Wrightington, Croydon dhe Spitalin Kombëtar Ortopedik Mbretëror, artikulli përfshin rrëfime të dorës së parë të përvojave të stafit që punon në objekte, duke parë përfitimet e qendrave kirurgjikale për trajnimi, mirëqenia dhe mbajtja e stafit.

Autorët kontribues përfshijnë:

 • Tim Briggs, Spitali Kombëtar Ortopedik Mbretëror, Stanmore, MB; Duke e bërë si duhet herën e parë, MB
 • Profesor Peter Kay, Spitali Wrightington, Wrightington, Wigan and Leigh NHS Foundation Trust, Lancashire, MB
 • Mary Fleming, Wrightington Hospital, Wigan and Leigh NHS Foundation Trust, Lancashire, MB
 • Haroon Rehman, NHS Fife, Fife, Skoci, MB
 • Stella Vig, Qendra Zgjedhore Croydon, Spitali Universitar Croydon, Croydon, MB
 • Alvin Magallanes, Spitali i Mbretëreshës Marisë, Spitalet Universitare të St George's NHS Foundation Trust, Roehampton, Londër, MB
 • Isobel Clough, Gazeta Britanike e Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor, Londër, MB

Për të lexuar artikullin e plotë, klikoni këtu

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe