Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Nis njësia e re e dekontaminimit të endoskopit

15 Mars, 2018
< Kthehu te lajmet
Vanguard lëshon një njësi të re për dekontaminimin e endoskopit

Kërkesa e lartë

Me një rritje të vlerësuar prej 10% nga viti në vit në numrin e pacientëve që kërkojnë një procedurë endoskopie, e nxitur pjesërisht nga programi NHS Bowel Scope Screening, objektet e dekontaminimit spitalor po menaxhojnë ngarkesa të rënda pune. Çdo mbyllje, qoftë e paplanifikuar ose si pjesë e një rinovimi të planifikuar, mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në ofrimin e shërbimit të spitalit. Healthcare worker decontaminates endoscope Zhvillimi dhe nisja e këtij objekti celular do të mbështesë departamentet e endoskopisë. Duke e përdorur atë, ata mund të qëndrojnë një hap përpara çdo projekti rinovimi, zëvendësimi i pajisjeve të planifikuara 'në fund të ciklit jetësor' ose sfidat e kapacitetit. Kjo krijon efikasitet në kosto dhe në kohë duke vepruar si një rrugë alternative për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre fleksibël për dekontaminimin e endoskopit.

Një zgjidhje e re, në përputhje

Për të siguruar afërsinë klinike, ne mund të vendosim strukturën plotësisht në përputhje me HTM, 15m x 5m sa më afër paketës së endoskopisë. Inxhinierët tanë e kanë projektuar atë me elasticitetin për t'u përballur me kërkesat e kapacitetit të një besimi të madh, duke përpunuar deri në 120 endoskopë në ditë.

Ai strehon një sërë pajisjesh të sofistikuara, duke përfshirë katër makina të automatizuara të ripërpunimit të endoskopit (AERs), një sistem dupleks të trajtimit të ujit me osmozë të kundërt, dy lavamanë të dyfishtë të shkallës endoskopike dhe dy kabinete tharjeje. Përveç kësaj, ai përmban një zonë të mirëqenies së stafit, mjedis të kontrolluar nga klima dhe ambiente tualeti, duke siguruar një hapësirë pune të qetë dhe të rehatshme për stafin.

Steve Peak, Ofrimi dhe Zhvillimi ynë, thotë: "Njësia jonë është krijuar për t'u mundësuar spitaleve të vazhdojnë shërbimet e endoskopisë në mënyrë të sigurt dhe efektive, qoftë kur dekontaminimi i brendshëm po funksionon me kapacitet të plotë, ose kur pajisjet duhet të zëvendësohen ose janë jashtë shërbimit. Ne jemi të ngazëllyer që po e sjellim këtë produkt të ri në treg dhe jemi të kënaqur që objekti ynë do t'i sigurojë stafit një burim për të ndihmuar në ruajtjen e rrjedhës së pacientëve gjatë periudhave të tjera sfiduese të joproduktive.”

Ne kemi përvojë të konsiderueshme në ofrimin e kapaciteteve shtesë për ofruesit e kujdesit shëndetësor gjatë periudhave të rinovimit ose kërkesave të larta, duke mundësuar ofrimin e standardeve më të larta të kujdesit për pacientët. Klinikët kanë kryer më shumë se 46,000 procedura në suitat tona të endoskopisë celulare me njerëz, të cilat përfshijnë pajisje të integruara dekontaminimi, deri më sot.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe