Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

A e dini se Vanguard ofron lehtësira modulare për Kujdesin Shëndetësor Komunitar, si dhe Akut?

8 Gusht, 2023
< Kthehu te lajmet
Si po evoluojnë pajisjet modulare, dhe më e rëndësishmja, pse Vanguard?

Objektet modulare në kujdesin shëndetësor janë konsideruar prej kohësh si zgjidhje të përkohshme, të shpejta për të adresuar çështjet urgjente. Megjithatë, këto struktura të parafabrikuara kanë evoluar ndjeshëm gjatë dekadës së fundit, duke ofruar më shumë se thjesht një rregullim afatshkurtër. Ata tani paraqesin një sërë mundësish, nga pilotimi i praktikave dhe teknologjive inovative mjekësore te ofrimi i diagnostikimeve dhe kujdesit të bazuar në komunitet jashtë mjediseve akute spitalore. installation of modular bay Evolucioni i objekteve modulare të kujdesit shëndetësor Historikisht, teknikat modulare të ndërtimit dhe ndërtesat vëllimore janë përdorur në sektorin e kujdesit shëndetësor. Prodhuesit jashtë vendit kanë furnizuar ndërtesat e kujdesit shëndetësor prej vitesh, megjithëse shpesh shihen si 'kuti' ose 'guaca' të thjeshta, që shërbejnë për nevoja të përkohshme pa shumë theks në estetikë ose sofistikim. Megjithatë, gjatë dekadës së fundit, koncepti i objekteve modulare ka avancuar ndjeshëm. Tani, mund të arrihet një gamë e gjerë zgjidhjesh, duke filluar nga zonat klinike deri te sallat operative të pajisura plotësisht, të dizajnuara në mënyrë të ndërlikuar për t'u integruar pa probleme me infrastrukturën ekzistuese spitalore. Përtej zgjidhjeve të përkohshme Objektet modulare të kujdesit shëndetësor mund të luajnë një rol të rëndësishëm në pilotimin e metodave të reja të dhënies kirurgjikale, modeleve të kujdesit dhe teknologjive të fundit. Avantazhi qëndron në aftësinë për të eksperimentuar dhe për të inovuar pa ndërprerë rutinat ekzistuese të kujdesit shëndetësor. Këto objekte veprojnë si terrene testimi për ide të reja, duke zbutur rreziqet përpara zbatimit në shkallë të plotë. Për më tepër, ato mund të lehtësojnë diagnostikimin dhe kujdesin e bazuar në komunitet, duke sjellë shërbimet mjekësore më afër pacientëve dhe duke reduktuar barrën në mjediset tradicionale të spitaleve akute. Inkorporimi i qendrave diagnostikuese të komunitetit Objektet modulare kanë potencialin për t'u bërë themeli i Qendrave Diagnostike Komunitare të planifikuara, të dizajnuara për të ofruar shërbime të kujdesit shëndetësor drejtpërdrejt në komunitetet lokale. Këto qendra mund të veprojnë si një pikë qendrore për diagnostikimin, kujdesin parandalues dhe ndërhyrjen e hershme, duke lehtësuar ngarkesën mbi institucionet më të mëdha të kujdesit shëndetësor dhe duke optimizuar përdorimin e burimeve. Duke integruar objektet modulare në qendra të tilla, ofruesit e kujdesit shëndetësor mund të sigurojnë ofrimin e kujdesit në kohë dhe efikas për një popullsi më të gjerë. Integrim i përhershëm dhe zgjerim i pandërprerë Në kundërshtim me keqkuptimet e zakonshme, zgjidhjet modulare nuk duhet të jenë vetëm të përkohshme në natyrë. Me përparimet në teknikat e ndërtimit, tani është e mundur të krijohen zgjerime të përhershme në spitalet ekzistuese duke përdorur koncepte modulare. Struktura modulare mund të përzihet në mënyrë harmonike me dizajnin origjinal të ndërtesës, duke siguruar hapësirë shtesë duke ruajtur estetikën dhe funksionalitetin e objektit. Ky integrim siguron vazhdimësinë e kujdesit dhe përmirëson infrastrukturën e përgjithshme të kujdesit shëndetësor. Përfitimet e mobilizimit të infrastrukturës fleksibël Përdorimi i objekteve modulare ofron përparësi të shumta për institucionet shëndetësore. Së pari, i lejon spitalet të mbajnë kontroll mbi shtegun e pacientit, duke siguruar një rrjedhë të qetë dhe efikase të kujdesit. Së dyti, kohëzgjatja e funksionimit gjatë ndërtimit ose rinovimit është reduktuar ndjeshëm, duke minimizuar ndërprerjet në shërbimet mjekësore. Për më tepër, zbatimi i përshpejtuar i zgjidhjeve modulare përkthehet në kursime të kostos në krahasim me metodat tradicionale të ndërtimit, të cilat shpesh sjellin afate të zgjatura kohore dhe shpenzime më të larta. Pse zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard? Bërë nga praktikuesit, për praktikëpersonat Që nga viti 2000, Vanguard Healthcare Solutions ka mbështetur më shumë se 100 spitale në Mbretërinë e Bashkuar dhe është pjesë e kornizës së zinxhirit të furnizimit të NHS. Ne ofrojmë lehtësira të ndryshme klinike, duke përfshirë sallone operative të lëvizshme për procedura të ndryshme. Ekspertiza jonë e fortë klinike na dallon nga ofruesit e tjerë. Objektet tona modulare janë ndërtuar me qëllim - të bëra nga praktikuesit për praktikuesit. Me kalimin e viteve, ne kemi zgjeruar shërbimet tona për të përfshirë sallonet operative me rrjedhje laminare, kompletet e endoskopisë dhe njësitë e dekontaminimit të endoskopëve celularë. Përveç furnizimit me pajisje, ne ofrojmë edhe pajisje periferike dhe su modular ward external shërbimet e portit, duke ofruar zgjidhje çelësi në dorë. Vanguard thekson partneritetin me spitalet, duke synuar të ofrojë zgjidhje holistike të përshtatura për kontekstin unik të çdo klienti. Qasja jonë "Total Partnership" fokusohet në tre fusha kryesore: ekspertizën klinike, inovacionin dhe pajtueshmërinë inxhinierike dhe përsosmërinë e shërbimit. Dhe, ne kemi një historik të rritjes së kapaciteteve spitalore, siç bëmë këtu me Spitalin Blackpool Victoria, me prezantimin e një objekti të repartit modular me 24 shtretër.

Kontaktoni me ne në [email protected] për të rezervuar një takim për të diskutuar se si zgjidhjet modulare të Vanguard mund t'ju ndihmojnë.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe