Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Reparti modular me 24 shtretër rrit kapacitetin e spitalit

20 Shtator, 2022
< Kthehu te lajmet
Spitali Blackpool Victoria ka rritur kapacitetin e tyre spitalor me prezantimin e një objekti të repartit modular me 24 shtretër me porosi.

Ofruesi i Hapësirave Shëndetësore, Vanguard Healthcare Solutions, ka bashkëpunuar me Trusti i Fondacionit NHS për Spitalet Mësimore të Blackpool për të projektuar dhe instaluar një zgjidhje modulare të repartit.

Pajisja modulare me 24 shtretër me porosi tani ofron kapacitet shtesë thelbësor për të ndihmuar Trustin me rikuperimin e tij zgjedhor.

Duke punuar së bashku me Blackpool Teaching Hospitals NHS Foundation Trust, Vanguard projektoi dhe instaloi objektin e repartit modular sipas nevojave të Trustit. Reparti i ri tani po përdoret për të mbështetur programin e Fshatit Emergjent të Trustit, duke siguruar hapësirë jetike shtesë të repartit dhe duke siguruar që ndryshimet po ndodhin me ndërprerje minimale në kujdesin ndaj pacientit.

Programi Emergency Village është një seri zhvillimesh në Spitalin Blackpool Victoria, që mbështet Departamentin e Urgjencës.

Zhvillimi aktualisht përbëhet nga një strukturë trekatëshe, e ndërtuar me qëllim për Kujdesin Kritik dhe Kujdesin Emergjent në të njëjtën ditë (SDEC). Si Njësia e Kujdesit Kritik ashtu edhe SDEC u hapën zyrtarisht javët e fundit.

John Quarmby, Menaxher i Llogarive për Veriun në Vanguard tha: “Modular i ri reparti është thelbësore për krijimin e një hapësire të rëndësishme shtesë të shtratit në Blackpool. Ne jemi të kënaqur që kemi punuar për këtë me Spitalet Mësimore të Blackpool.”

Pauline Tschobotko, Zëvendës Kryeshefi Operativ për Spitalet Mësimore në Blackpool, tha: “Tradicionalisht dimri është koha më e ngarkuar e NHS-së, kështu që reparti i ri do të luajë një rol të rëndësishëm për të ndihmuar në lehtësimin e këtyre presioneve dhe është një shtesë fantastike për spitalin.

"Është një pjesë e punës që po bëhet nga Trusti, e cila përfshin fokusimin në shkarkimin e sigurt të pacientëve në shtëpi dhe bashkëpunimin e ngushtë me partnerët tanë në të gjithë Blackpool dhe Bregun Fylde për të siguruar që paketat e kujdesit dhe mbështetja të ofrohen sa më shpejt që të jetë e mundur."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe