Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard siguron njësi të teatrit celular për Spitalet Universitare të Fondacionit të Fondacionit Morecombe Bay NHS

16 janar, 2019
< Kthehu te lajmet
Vanguard mbështet programin e rinovimit 24 javë

Një kompani e teknologjisë mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar po ndihmon një besim spitalor të vazhdojë të ofrojë procedura ortopedike gjatë një rinovimi të planifikuar të një prej sallave të saj të operacionit, si dhe të reduktojë kohën e pritjes për pacientët.

Vanguard Healthcare Solutions me bazë në Gloucester po punon së bashku me Spitalet Universitare të Morecombe Bay NHS Foundation Trust (UHMBT) për të ofruar një teatër operativ të lëvizshëm të rrjedhës laminare në Spitalin e Përgjithshëm Westmorland në Kendal.

Projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard, teatër celular ofron një dhomë anestezi, sallë operacioni, zonë rikuperimi me dy krevate në fazën e parë, dhomë zhveshjeje të stafit dhe zona shërbimi. Vanguard po ndërton gjithashtu një korridor dhe rampa për të siguruar një udhëtim pa probleme për pacientin nga trupi kryesor i spitalit në njësi.

Njësia pritet të jetë në vend për 24 javë, ndërsa rinovimi do të kryhet nga dhjetori.

Teatri është vënë në funksion përpara se të fillonte puna e rinovimit për të ndihmuar spitalin të përmirësojë kohën e pritjes së pacientëve për procedurat e zgjedhura ortopedike.

Simon Squirrell, Menaxher i Lartë i Llogarisë Vanguard për rajonin, shpjegoi: “Ne jemi të kënaqur që po punojmë së bashku me Spitalet Universitare të Fondacionit Morecombe Bay NHS Trust në këtë projekt të rëndësishëm.

"Duke punuar së bashku me Deepak Herlekar, drejtues klinik i traumës dhe ortopedisë në UHMBT, ne jemi siguruar që teatri të përmbushë të gjitha nevojat klinike."

Kate Maynard, Drejtoreshë e Operacioneve (Spitale) në UHMBT tha; “Gjatë vitit financiar 2018/19 UHMBT do të investojë 19 milionë £ financim kapital në përmirësimin e zonave të pacientëve. Si pjesë e kësaj, 1.9 milionë funte do të shpenzohen për përmirësimin e një teatri në Spitali i Përgjithshëm Westmorland (WGH).

“Ka katër teatro në WGH dhe ekipi kujdeset për rreth 400 pacientë çdo muaj, duke mbuluar një sërë specialitetesh duke përfshirë ortopedinë, oftalmologjinë, kirurgjinë e përgjithshme dhe urologjinë.

“Më 3 dhjetor 2018, filloi një rinovim i madh në teatrin dy, i cili do ta shohë atë të pajisur me një sistem më të avancuar të trajtimit të ajrit dhe filtrimit dhe do të bëhet një mjedis modern për pacientët.

“Gjatë rinovimit, kapaciteti i teatrit do të mbahet me përdorimin e një teatri të përkohshëm pararojë të vendosur në pjesën e pasme të Spitalit të Përgjithshëm Westmorland. Kjo njësi e përkohshme do të jetë në funksion deri në prill 2019, ndërsa teatri dy është përmirësuar.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe