Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ngjarja e specializuar e kujdesit shëndetësor shënon fillimin e Partneritetit të Ri

< Kthehu te ngjarjet
Profesionistët e kujdesit shëndetësor nga e gjithë Irlanda u mblodhën në një ngjarje për të shënuar nisjen e një partneriteti të ri në sektorin e teknologjisë celulare.

Profesionistët e kujdesit shëndetësor nga e gjithë Irlanda u mblodhën në një ngjarje për të shënuar nisjen e një partneriteti të ri në sektorin e teknologjisë celulare.

Kompania e teknologjisë mjekësore me bazë në Mbretërinë e Bashkuar Vanguard Healthcare Solutions dhe distributori i saj në Republikën e Irlandës dhe Irlandës së Veriut Accuscience organizuan një ngjarje të përbashkët në Dublin në fillim të këtij muaji.

Prona të larta dhe profesionistë klinikë nga i gjithë vendi u takuan në vendin e Helix të qytetit, pjesë e Kampusit DCU. Këtu ata patën mundësinë të dëgjonin nga Steve Peak, Drejtor i Zhvillimit dhe Ofrimit në Vanguard, mbi mënyrat e ndryshme se si zgjidhjet e kujdesit shëndetësor celular mund të ndikojnë në shërbimin shëndetësor dhe ofrimin e tij.

Ata gjithashtu patën mundësinë të bënin një turne në teatrin më të fundit të lëvizshëm të rrjedhës laminare të lançuar nga Vanguard. Kjo njësi e re ofron një zgjidhje të plotë duke përfshirë dhomat e anestezisë dhe rikuperimit, zonat e pastrimit dhe shërbimeve, si dhe një sallë operacioni të pajisur plotësisht.

Steve Peak i Vanguard tha: "Ishte kënaqësi të mirëpresim kaq shumë nga profesionistët e vjetër të kujdesit shëndetësor në Irlandë në ngjarjen tonë të lançimit. Ky ishte një shans për ata që të shihnin vetë se çfarë është e mundur me zgjidhjet e kujdesit shëndetësor celular, si mund të ndihmojnë në rinovimet e planifikuara ose situata emergjente, ose thjesht për të shtuar kapacitetin aty ku është e nevojshme."

James McCann, Menaxheri i Përgjithshëm i Accuscience tha: "Njësitë Vanguard, së bashku me punët e tyre mbështetëse dhe personelin, ofrojnë kapacitet shtesë të cilësisë së lartë shumë të nevojshme për ofruesit e kujdesit shëndetësor. Ngjarja e nisjes ishte një mundësi për t'u treguar profesionistëve se çfarë duken këto zgjidhje celulare si dhe çfarë mund të ofrojnë. Ne jemi të kënaqur që po punojmë me Vanguard për t'i ofruar këto shërbime në të gjithë Irlandën." Njësitë klinike të lëvizshme Vanguard mund të rrisin kapacitetin klinik si në situatat e planifikuara ashtu edhe në ato emergjente dhe mund të ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurave.

Krahas mjediseve klinike të përkohshme të lëvizshme si teatrot e operacionit, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat dhe hapësirat e reparteve që ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor, përfshirë NHS, të rrisin kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike, Vanguard me bazë në Gloucester ofron gjithashtu staf mbështetës shumë të trajnuar.

Accuscience është i bazuar në Co. Kildare dhe mori përsipër menaxhimin dhe shpërndarjen e njësive dhe shërbimeve Vanguard në Irlandë në fillim të korrikut. Zgjidhjet e plota janë të disponueshme përmes Vanguard, duke përfshirë punimet e aftësimit dhe korridoret lidhëse, së bashku me zhvillimin dhe personelin e njësisë individuale.

Të gjitha këto janë të disponueshme në Irlandë përmes Accuscience, një ofrues kryesor i pajisjeve, produkteve, materialeve harxhuese dhe shërbimeve të specializuara.

Vanguard Healthcare Solutions është një kompani e teknologjisë mjekësore e cila ka partneritet me ofruesit e kujdesit shëndetësor në MB dhe Evropë për gati 20 vjet.

Ne ofrojmë staf mbështetës shumë të trajnuar dhe mjedise klinike të përkohshme me cilësi të lartë, të tilla si sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat dhe hapësirat e reparteve për të ndihmuar ofruesit e kujdesit shëndetësor, përfshirë NHS, të rrisin kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike. Kjo mund të ndihmojë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurës.

Njësitë klinike të lëvizshme Vanguard mund të rrisin kapacitetin klinik si në situata të planifikuara ashtu edhe në situata emergjente.

Nga selia e saj në Naas, Co. Kildare, Irlandë, Accuscience ofron një shërbim të plotë të shitjeve, marketingut dhe shpërndarjes së bashku me mbështetjen e një ekipi inxhinierësh shërbimi mbarëkombëtar. Accuscience promovon, shet dhe mbështet një gamë të larmishme pajisjesh dhe materialesh harxhuese laboratorike, zgjidhje teknologjike mjekësore, testim në pikën e kujdesit (POCT), produkte kirurgjikale, zgjidhje për gjurmimin e gjakut, pajisje për transfuzion gjaku, reagentë dhe shërbime.

Që nga themelimi i saj në 1982, Accuscience ka qenë një ofrues kryesor i pajisjeve, produkteve, materialeve konsumuese dhe shërbimeve të specializuara, duke u përpjekur vazhdimisht të ofrojë produktin më të mirë në klasë në treg, shoqëruar me zgjidhje dinamike tregtare për Spitalet Publike dhe Private, Qendrat e Transfuzionit të Gjakut, Farmaceutikë Prodhuesit dhe akademia në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandën. Divizionet Mjekësore dhe Shkencore mbështeten nga një shërbim 'Dorëzimi në stol' me mbulim të plotë të ciklit jetësor të produktit, duke përfshirë vënien në punë, instalimin, mirëmbajtjen parandaluese, kalibrimin, trajnimin, vlefshmërinë dhe opsionet gjithëpërfshirëse të mbulimit të kontratës.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe