Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Dita Kombëtare e Pasurive dhe Objekteve të Kujdesit Shëndetësor 2022

15 qershor 2022
< Kthehu te ngjarjet
Dita e parë Kombëtare e Pasurive dhe Objekteve të Kujdesit Shëndetësor po ndihmon më 15 qershor 2022 për të njohur dhe festuar përpjekjet e jashtëzakonshme të të gjithë stafit të pronave dhe objekteve dhe rolin e tyre në ofrimin kritik të shërbimit thelbësor.

Është e vetëkuptueshme që vitet e fundit kanë shkaktuar një tendosje të konsiderueshme në stafin që punon në të gjitha fushat e NHS dhe sistemeve të kujdesit shëndetësor, me presion të shtuar mbi ata që punojnë brenda pronave dhe objekteve (E&F) për t'u përshtatur me sfidat që u shfaqën.

Në të vërtetë, pandemia e fundit krijoi një nevojë për hapësirë klinike më fleksibël brenda spitaleve falë një fokusi të shtuar në kontrollin e infeksionit dhe rritjes së numrit të kujdesit zgjedhor në rritje. E para Dita Kombëtare e Pasurive dhe Faciliteteve të Kujdesit Shëndetësor mbahet më 15th Qershor 2022 për të njohur dhe festuar përpjekjet e jashtëzakonshme të stafit të të gjitha pronave dhe objekteve dhe rolin e tyre në ofrimin kritik të shërbimeve thelbësore.

Krahas numrit në rritje të kujdesit zgjedhor që arriti një rekord 6.2 milionë funte në prill 2022, NHS është përballur me një çështje tjetër urgjente gjatë viteve të fundit, përkeqësimin e pasurisë aktuale. Në të vërtetë, raportet e fundit kanë treguar se pjesa më e madhe e pronës së NHS-së është në gjendje të mjeruar dhe në nevojë për rinovim, duke krijuar një sfidë të mëtejshme për stafin e pronave për të përshtatur dhe rikonfiguruar hapësirën duke ruajtur gjithashtu kapacitetin optimal. Profesionistët e E&F janë përgjegjës për mirëmbajtjen dhe menaxhimin e një gjurmë të pasurisë mbi 24 milionë metra katrorë nëpër NHS Trusts në Angli, megjithatë vlerësohet se rreth 1.5 milion metra katrorë e kësaj hapësire është e pashfrytëzuar për shkak të infrastrukturës së vjetëruar dhe të rrezikshme. Për më tepër, Robert Naylor deklaroi në a 2017 raportoni se pa investime të konsiderueshme, "pasuria e NHS do të mbetet e papërshtatshme për qëllimin dhe do të vazhdojë të përkeqësohet", duke theksuar shtrirjen e vërtetë të sfidës me të cilën përballen Trustet dhe Bordet Shëndetësore të NHS në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Pas rritjes së kërkesave për kapacitet gjatë viteve të fundit, stafi i E&F është detyruar të përshtatet dhe të marrë zgjidhje shtesë për të optimizuar kujdesin ndaj pacientit. Mbështetja e planifikuar e sipërpërmendur e kujdesit do të ndikojë në NHS për vitet në vijim dhe kjo, e kombinuar me një fokus të shtuar në kontrollin e infeksionit dhe një pasuri të vjetëruar të NHS, ka krijuar një sfidë kolosale për stafin e E&F ndërsa përgatiten për 'normalja e re'. Përpjekjet për të adresuar këtë kanë përfshirë futjen e objekteve të pavarura, si p.sh qendrat kirurgjikale instaluar në të dy Spitalin Queen Mary në Roehampton dhe Spitali Princ Phillip në Llaneli, për të rritur me shpejtësi kapacitetet. Zgjidhjet e metodave moderne të ndërtimit (MMC) nuk janë të reja, megjithatë ato janë bërë gjithnjë e më të rëndësishme për adresimin e çështjeve urgjente të kapaciteteve falë natyrës së tyre fleksibël, duke i lejuar ato të rikonfigurohen me kalimin e kohës për të adresuar nevojat aktuale të ofruesit të kujdesit shëndetësor, një aspekt që është jo aq e mundur brenda pasurisë ekzistuese të NHS.

Transformimi i pronave spitalore nuk ka qenë një detyrë e vogël, veçanërisht kur përballemi me sfidat e një pandemie globale dhe nevojën për të ruajtur efikasitetin operacional sa më shumë që të jetë e mundur. Kjo ditë kombëtare e njohjes shpresohet të nxjerrë në pah shtrirjen e vërtetë të punës së ndërmarrë nga ekipet e E&F në prapaskenë, e cila lejon personelin përballë të sigurojë nivele optimale të kujdesit.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe