Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njësia e teatrit celular në Spitalin Komunitar Tewkesbury

21 Gusht, 2017
< Kthehu te lajmet
Një njësi Vanguard ka mbërritur për të mbështetur Spitalin Komunitar Tewkesbury përmes një rinovimi të ardhshëm

Teatër celular për Tewkesbury

Me një mbyllje të përkohshme të afërt, Gloucestershire Care Services NHS Trust ka thirrur në një teatër celular për të ofruar kapacitet të përkohshëm. Puna e riparimit të dyshemesë në katin e parë të Spitalit Komunitar Tewkesbury filloi në fillim të korrikut. Përdoruesit e shërbimeve që kërkojnë kujdes spitalor po marrin trajtim në një mjedis alternativ në Spitalin Cirencester. Kompleti i operimit, i cili gjithashtu ndodhet në katin e parë, do të mbyllet për një periudhë të shkurtër për të mundësuar ecurinë sa më të shpejtë të punës. Për të minimizuar ndikimin tek pacientët, Trusti ka angazhuar një njësi teatri operativ celular Vanguard në Spitalin Komunitar Tewkesbury. Kjo do të sigurojë akses të qëndrueshëm, lokal në procedurat e kirurgjisë ditore gjatë kohës që kompleti i teatrit nuk është i disponueshëm. Consultant conducts surgery in mobile theatre unit Njësia, e furnizuar nga Vanguard Healthcare, është një kombinim i një teatri celular dhe një reparti kirurgjikal të lëvizshëm me gjashtë shtretër. Mund të funksionojë si një objekt i pavarur. Vanguard ka përvojë të konsiderueshme duke ofruar kapacitet shtesë për objektet e kujdesit shëndetësor gjatë periudhave të rinovimit për të ndihmuar në ruajtjen e rrjedhës së pacientëve dhe ofrimin e standardeve më të larta të kujdesit ndaj pacientit. Mbi 250 mijë procedura janë kryer në njësitë Vanguard në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar deri më sot.

Julie Ellery, Matron e Spitalit, tha: “Prioriteti ynë është të sigurojmë që po ofrojmë kujdes të sigurt dhe efektiv ndërsa puna e riparimit përfundon në Spitalin Komunitar Tewkesbury. Njësia Vanguard ofron një mjedis klinik të standardit të lartë.

Përdoruesit e shërbimit që do të kenë një operacion të vogël do të jenë në gjendje të vazhdojnë të përdorin shërbimet e Spitalit Komunitar Tewkesbury. Njësia ofron gjithashtu hapësirë rikuperimi pas operacionit për gjashtë pacientë. Seddon Construction Limited ka besim se ne mund të përmbushim programin tonë origjinal tre mujor të afatit të punës dhe parashikojmë që reparti dhe teatri të rihapen plotësisht deri në mes të tetorit.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe