Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kompleti i teatrit celular do t'i shërbejë NHS Trust gjatë programit dy-vjeçar të rinovimit

29 Nëntor, 2019
< Kthehu te lajmet
Dy sallone operative të lëvizshme më të avancuara do të ndihmojnë një besim të NHS-së Veri-Perëndimore të ruajë dhe të rrisë kapacitetin gjatë një projekti rinovimi dyvjeçar.

Vanguard Healthcare Solutions po punon me Fondacionin NHS të Universitetit të Mançesterit në të Spitali Wythenshawe vend ku ka dorëzuar dhe instaluar së fundmi dy teatro me rrjedhje laminare .

Gjatë 24 muajve të ardhshëm teatrot do të krijojnë një suitë që do të përdoret nga vetë kirurgët dhe anestezistët e Trustit për të kryer një sërë procedurash duke përfshirë kirurgjinë e gjirit, operacionet urologjike dhe gjinekologjike dhe punë të vogla ortopedike. Teatrot do të funksionojnë pesë ditë në javë.

Vanguard po siguron gjithashtu katër staf infermieror për të punuar brenda një prej teatrove, gjë që do t'i lejojë Trustit të kryejë më shumë procedura, duke rritur kapacitetin e tij.

Spitali është një spital i madh mësimor akut i cili njihet si qendër e ekselencës klinike. Spitali Wythenshawe ka disa fusha të ekspertizës së specializuar, duke përfshirë kardiologjinë dhe kirurgjinë kardiotorakale, transplantin e zemrës dhe mushkërive, kushtet e frymëmarrjes, djegiet dhe plastikën, kancerin dhe shërbimet e kujdesit të gjirit. Këto jo vetëm që u shërbejnë njerëzve të Mançesterit Jugor, por ndihmojnë pacientët nga e gjithë veriperëndimi dhe më gjerë. Teatrot e lëvizshme, të cilat janë instaluar dhe vënë në punë gjatë verës, janë projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard. Secili ofron një dhomë anestezi, sallë operacioni, zonë rikuperimi në fazën e parë me dy krevate, dhomë ndërrimi të stafit dhe zona shërbimi. Të dy repartet janë të integruara plotësisht në mënyrë të personalizuar me infrastrukturën ekzistuese spitalore dhe sigurojnë një udhëtim të qetë për pacientin.

Objektet e teatrit me rrjedhje laminare Vanguard ofrojnë ajër mjedisor të filtruar HEPA që përputhet me klasën A EUGMP, me deri në 600 ndryshime ajri në orë që kalojnë mbi pacientin dhe 25 ndryshime të ajrit të pastër. Simon Squirrell , Menaxheri Rajonal i Vanguard UK North, tha: “Këto dy teatro të lëvizshëm të rrjedhës laminare të kombinuara ofrojnë një paketë të përmirësuar funksionimi për Trust-in, i cili jo vetëm që do t'i lejojë ata të ruajnë kapacitetin e tyre për procedurat e gjirit, gjinekologjisë dhe ortopedisë ndërsa i nënshtrohen rinovimit, por gjithashtu do të ndihmojini ta rrisin atë. Kjo përfundimisht përfiton pacientët që presin të trajtohen.

"Ne jemi jashtëzakonisht të kënaqur që jemi pjesë e zgjidhjes së Trustit në ruajtjen e niveleve të tyre të shërbimit për pacientët ndërsa ata ndërmarrin punën e rinovimit të ofrimit të tyre ekzistues të teatrit."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe