Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Roli vital i infrastrukturës modulare

20 Dhjetor, 2021
< Kthehu te lajmet
Roli jetësor që luajnë zgjidhjet e infrastrukturës modulare për të ndihmuar NHS-në "të rindërtohet më mirë" është eksploruar në një seri punimesh të botuara së fundmi nga The British Journal of Healthcare Management.

Roli jetësor që luajnë zgjidhjet e infrastrukturës modulare për të ndihmuar NHS-në "të rindërtohet më mirë" është eksploruar në një seri punimesh të botuara së fundmi nga The British Journal of Healthcare Management.

Me NHS që po përballet me një ngarkesë të paprecedentë në kujdesin ndaj pacientëve dhe mirëmbajtjen e ndërtesave, dokumentet eksplorojnë se si objektet modulare të kujdesit shëndetësor ndihmojnë shërbimet e kujdesit shëndetësor të kapërcejnë këto sfida dhe ndikimin e tyre në ofrimin e shërbimeve, financat dhe mirëqenien e popullsisë.

Studimet e rishikuara nga autorja Isobel Clough, përcaktojnë se si objektet modulare të kujdesit shëndetësor, si ato të krijuara nga Vanguard Healthcare Solutions, mund të ofrojnë "hapësira fleksibël dhe me kosto efektive" të cilat lejojnë shërbimet të rrisin kapacitetin dhe të kenë përfitime jo vetëm për kujdesin shëndetësor shërbimet por edhe për stafin dhe pacientët.

Dokumentet shikojnë më nga afër sfidat me të cilat përballet NHS në të gjithë pasurinë e saj, të cilat janë përkeqësuar nga pandemia COVID-19, konsiderata praktike për vënien në punë dhe shpërndarjen e objekteve modulare dhe vendosjen e objekteve modulare në një sistem të kujdesit shëndetësor me burime të kufizuara. Modular Infrastructure Hulumtimet në dokumente tregojnë se vlerësohet se ekuivalenti i 22 spitaleve të reja me 800 shtretër secili do të nevojiten deri në vitin 2027 dhe gjithsej 5.4 milionë njerëz janë duke pritur për procedura dhe operacione rutinë, me 385 000 që presin gjatë një viti për kirurgji.

Këto janë sfida të rëndësishme dhe seria "Ndërtimi më mirë" parashtron një rast për përdorimin e zgjidhjeve të infrastrukturës modulare për të ndihmuar shërbimet e kujdesit shëndetësor për të rritur kapacitetin e tyre për t'i kapërcyer ato, duke thënë: "Zgjidhjet inovative për të rritur kapacitetin në spitalet e NHS nuk kanë qenë kurrë më shumë. shumë e nevojshme.”

Për të demonstruar se si zgjidhjet modulare janë vendosur tashmë me sukses brenda NHS, dokumentet ndajnë dy raste studimore; Spitali Queen Mary në Londër dhe Qendra e kataraktit Newcastle Westgate . Të dy këto projekte panë që Vanguard të punojë me Trusts për të zhvilluar zgjidhje inovative të infrastrukturës modulare dhe për t'i lejuar ata të rrisin kapacitetin dhe në fund të zvogëlojnë kohën e pritjes.

Në Queen Mary's, Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's duhej të gjente një zgjidhje për rritjen e numrit të operacioneve të prapambetura në jugperëndim të Londrës. Kapaciteti kirurgjik kishte qenë një problem i kahershëm dhe ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19. Roehampton Në terma realë, spitali po kryente 10 608 operacione më pak se sa pritej midis marsit 2020 dhe majit 2021 dhe numri i pacientëve që kishin nevojë për operacion rutinë në Londrën jugperëndimore mund të ishte rritur deri në 30 000 që nga fillimi i pandemisë.

Një pjesë e madhe e kësaj prapambetjeje ishin operacionet e përditshme dhe aty vendosi të fokusohej besimi. Për ta bërë këtë, ata kishin nevojë për një strukturë të pavarur në Spitalin e Mbretëreshës Mary. Zgjidhja e nevojshme për të siguruar hapësirën e nevojshme për të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja deri në daljen në shtëpi, me rrezik minimal të transmetimit të COVID-19.

Trusti zgjodhi një zgjidhje modulare pasi nevojiteshin kapacitet shtesë në muaj dhe jo në vite. Vanguard punoi me besimin për të zhvilluar një strukturë modulare me porosi, e cila përfshin katër salla operative me specifika të larta, plus një repart rikuperimi, dhoma konsultimi, ambiente të stafit dhe zona të shërbimeve. Zgjidhja u dorëzua në 5 muaj dhe që nga hapja e saj, brenda kompleksit janë kryer mesatarisht 120 procedura në javë.

Punimi eksploron gjithashtu një projekt të dytë Vanguard i cili përdor një zgjidhje modulare novatore dhe të porositur për të krijuar kapacitet shtesë. Në Spitalin e Përgjithshëm të Newcastle, në sajë të një objekti të pavarur, të ndërtuar me qëllim, në Spitalin e Përgjithshëm të Newcastle, po kryhen më shumë se 1000 procedura të kataraktit në muaj, duke ndihmuar ndjeshëm Trustin të reduktojë kohën e pritjes për këtë procedurë thelbësore. Ky objekt u instalua në vetëm katër muaj.

Seria, e cila arrin në përfundimin se objektet modulare si ato të zhvilluara nga Vanguard, ofrojnë një mjet fleksibël dhe me kosto efektive për të zgjeruar kapacitetin dhe për të përmirësuar shërbimet në një mjedis me burime të kufizuara mund të jetë lexoni këtu .

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe