Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor në Konferencën Evropiane të Dizajnit të Kujdesit Shëndetësor

13-14 qershor 2022
< Kthehu te ngjarjet
Kemi kënaqësinë të ndajmë se Vanguard dhe Q-bital Healthcare Solutions do të ekspozohen në konferencën e 8-të vjetore Evropiane të Dizajnit të Kujdesit Shëndetësor në qershor.

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Vanguard dhe Q-bital Healthcare Solutions do të ekspozohen në 8th vjetore Dizajni Evropian i Kujdesit Shëndetësor konferencë në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve më 13th-14th Qershor 2022.

Me seli në Mbretërinë e Bashkuar, me zyra rajonale në Holandë, Suedi dhe Australi, Vanguard dhe Q-bital do të tregojnë se si mund të ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor në rindërtimin më të zgjuar përmes zgjidhjeve shtesë të lëvizshme dhe modulare dhe kapaciteteve zëvendësuese.

Pjesëmarrja e kompanisë pason sukseset e konsiderueshme të projekteve të fundit, duke përfshirë instalimin e fundit të qendrave kirurgjikale modulare në të dyja Spitali i Mbretëreshës Mari në Londër dhe Spitali Princ Phillip në Llaneli.

Sarka Oldham, Menaxher i Zhvillimit të Biznesit dhe Partneriteteve do të marrë pjesë në ngjarje dhe do të jetë e disponueshme për takime, personalisht dhe virtualisht, gjatë gjithë kohëzgjatjes nëse dëshironi të diskutoni nevojat unike të sistemit tuaj shëndetësor. Për më tepër, Peter Spryszynski, Menaxher Vendi për Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor Q-bital (APAC) do të marrë pjesë në internet dhe do të jetë i disponueshëm për takime virtuale.

Vanguard dhe Q-bital do të ekspozohen në konferencën në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, 11 St Andrews Place, Londër, NW 1 4LE midis orës 08:45 dhe 17:00. Kjo ngjarje do të shërbejë si një mundësi e shkëlqyer për të shfaqur zgjidhjet e përshtatura që ne jemi në gjendje të ofrojmë për të përmbushur nevojat unike të ofruesve globalë të kujdesit shëndetësor.

Lindsay Dransfield, Shef Tregtar në Vanguard Healthcare Solutions tha, "Kjo ngjarje shërben si ngjarja jonë e parë personalisht në MB që nga fillimi i pandemisë Covid-19 dhe do të ofrojë një mundësi të shkëlqyer për Vanguard dhe Q-bital për të treguar se si ato mund të adresojnë më së miri nevojat e secilit spital. Mezi presim të marrim pjesë si në internet ashtu edhe personalisht.”

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe